Valgte Filtre

Schwalbe Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

Sælger


Vis alt

Hvad skal man vide om Schwalbe dæk

Schwalbe er produceret i Tyskland, og når man taler om Schwalbe dæk, er der tale om en produktion af dæk og slanger til cykler. Og så er de i de senere år også begyndt at fremstille dæk til kørestole. Man tænker jo ikke altid over, at det også kræver specielle dæk når man kører på cykel, eller sidder i en kørestol. Men for dem begge, er det jo lige så vigtigt som for en bil, at man får de bedst tænkelige dæk.

Lang tradition for kvalitet

Firmaet som har hovedkontor i Tyskland, blev grundlagt i 1922 af en familie ved navn Bohle, og drives i dag af 3. generation.

Det gode ved Schwalbe dæk er, at de fås i mange forskellige størrelser, og at de er fremstillet til mange forskellige vejrforhold. Yderligere er dækkene fremstillet så de har en speciel punkteringsbeskyttelse, dette hedder Smart Guard.

Schwalbe dæk til kørestolsbrugere

Når der er tale om deres dæk til kørestole, så er der også her tale om nogle rigtig gode dæk, med en masse gode egenskaber. Her er der også tale om punkteringsbeskyttelse, de har et let rul, og så er de fremstillet af en helt særlig gummiblanding. Denne gummiblanding er lavet så den ikke efterlader sorte mærker på gulvet, hvilket er af stor betydning, da en kørestol ofte anvendes indendørs.

I dag er det skam også muligt at sætte Schwalbe dæk på sin barnevogn, firmaet producerer nemlig både dæk og slanger i forskellige størrelser, og de har endda refleksstriber på begge sider, samt den indbyggede sikring mod punktering.

Man kan ofte finde gode tilbud på Schwalbe dæk priser, hvis man ser sig lidt omkring på internettet og i cykelbutikkerne.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 453
se flere 20
af 453
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen