Valgte Filtre

Landbrugsdæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Pris kategori


Det skal man vide om traktordæk

Vi har alle prøvet at køre bagved en traktor på landevejen, en kæmpestor, lang og bred traktor. Det kan ofte være lidt surt. Noget mere hyggeligt er det, at se traktoren når den kører inde på marken, frem og tilbage, frem og tilbage. Men en traktor er jo ikke kun en maskine der kører i endeløse rækker hen over marken. Det er også en maskine der skal kunne yde det mest mulige, både når det kommer til styrke, men også under alle slags vejrforhold. Det er klart, at en traktor som skal kunne yde det maksimale, hvad enten det er som traktor, til at læsse med, eller som gravemaskine, også skal have kraftfulde dæk på. Underlaget som der køres på, er ofte af skiftende karakter, sommetider blødt, sommetider hårdt, og så kan der være små skarpe og spidse sten på marken.

Køb traktordæk, det skal man huske på

Og her er det jo så, at man skal huske på, at det ikke kun er almindelige køretøjer, som slider på dækkene, en traktor slider også på dækkene, og skal have skiftet dæk. Så er det, at landmanden kommer til at stå i samme situation, som mange af os andre der skal til at skifte dæk. Han skal til at se på traktordæk størrelser, priser på traktordæk og lede efter billige traktordæk. Traktorer har jo også flere forskellige størrelser af dæk på et og samme køretøj, foran og bagpå.

Landmanden har mange forhold, han skal tage hensyn til ved valg af traktordæk. Et af de vigtigste er nok, hvordan er dækkets overflade i forbindelse med berøring af marken. Her er det vigtigt, at dækket har en stor og bred trædeflade, og så er det også vigtigt at dækkene til en vis grad er selvrensende. Det vil sige, at de skubber jorden ud til siderne, så det hele ikke ender med at blive en kæmpe kompakt våd klump omkring dækkene. Derfor er det jo også af stor betydning, at dæksmønstrene har en stor trækeffekt, som fører til et lavere benzinforbrug samt en lang levetid.

Forskning i fremtiden af traktordæk

Lige som der forskes i almindelig dæk til personbiler, så forskes der også i at gøre dæk til traktorer bedre og bedre. Da traktordæk ofte udsættes for store belastninger, er man i dag ved at prøve på at udvikle en chip, som kan afhjælpe det problem. Man har fundet frem til en chip, som kan registrere belastningen på dækket ud fra, hvor meget dækket giver sig omkring fælgen. Håbet er at komme så langt med udviklingen, at chippen skal kunne sende informationer om dette tryk direkte til traktoren, som så selv skal kunne udligne dæktrykket.

Find en god traktordæk pris

Naturligvis vil enhver landmand kunne fortælle en, at det ikke altid er lige nemt at finde traktor dæk på tilbud, men hvis man ser sig lidt omkring, enten i de landrugsbutikker som man finder omkring en, eller man ser i online butikker, så kan man ofte finde gode landbrugsdæk priser.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 1181
se flere 20
af 1181
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen