Valgte Filtre

Trailer dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Vis alt

Sælger

Pris kategori

Det skal man vide om dæk til trailer

Hvis man ikke selv har én, så kender man helt bestemt nogen som har én, der er naturligvis tale om en trailer. Trailere er meget populære i Danmark, de bliver ofte brugt til ture på lossepladsen eller hvis man skal flytte ting fra et sted til et andet. Selvom det ikke er alle som kan finde ud af, at køre med en trailer, så må alle som har et kørekort til bilen køre med en trailer. Men hvad skal man egentligt huske på, når man skal købe nye trailerdæk?

Lufttrykket i trailerdæk

Fordi traileren ikke bliver brugt nær så tit som resten af bilen, så bliver de hurtigt glemt, der er mange som tror, at en trailers dæk aldrig skal skiftes da de jo ikke bliver nær så slidte. Men faktisk siger eksperter, at man bør skifte dæk efter mindst hvert ottende år.

En anden ting som man huske at tjekke, er luftrykket i dækket, desværre er der mange som glemmer dette, hvilket betyder at luftrykket er alt for lavt. Når man så fylder et tungt læs på traileren, så bliver dækkene trykket sammen og sidevæggene på dækkene bliver derved hurtigere slidte. Derfor er det også meget vigtigt, at man vælger dæk som er af en god kvalitet, og som er meget slidstærke og robuste.

Husk vinterdæk til anhængeren

Hvis man rejser til udlandet med sin trailer, så skal man huske på at selvom der i Danmark ikke er nogen lov der siger at man skal have vinterdæk på hverken sin bil eller trailer, så er der i vores nabolande andre regler. I Sverige skal man for eksempel ikke kun have vinterdæk på sin bil, men også på traileren. I Tyskland derimod er det kun lovpligtig at bilen har vinterdæk men der er ikke nogen lov omkring trailere.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 36
se flere 16
af 36
Is a paid advertising
Tilbage til toppen