Valgte Filtre

Star Performer SPTS AS Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Star Performer SPTS AS vinterdæk

Star Performer SPTS AS er efterfølgeren til det succesrige AS vinterdæk og dækproducenten har

Brugt meget tid på at forbedre dækket i forhold til forgængeren. Dækket har ikke kun M + S-mærket, men det har også snefnugsymbolet, der officielt kvalificerer det til brug om vinteren i lande hvor vinterdæk er påkrævet.

Dæk Star Performer SPTS AS – kendt for kvalitet

Star Performer er et datterselskab af det asiatiske dækfirma Nankang. Virksomheden leverer dæk i økonomiklassen, der har optimeret ydelse på enhver overfladetype. Med brug af moderne teknologi og brugen af innovative materialer til at bygge dæk bliver Star Performer-produkter mere og mere populære blandt bilister over hele verden.

Dækkene er især kendte fordi de er fremstillet med en gummiblanding som betyder at dækket har et bedre vejgreb end mange andre dæk har, de specielle riller i dækket betyder også, at vand ikke kan samle sig under dækket men i stedet bliver ledt ud til siden af dækket, på den måde mindskes risikoen for, at der kan opstå akvaplaning.

Dækket er fremstillet med en speciel gummiblanding som også betyder at dækket har en kortere bremselængde end dæk fra mange konkurrenter. Gummiblandingen betyder også at dækket har en lavere rullemodstand hvilket betyder at bilen har et mindre brændstofforbrug end mange andre dæk.

Find gode Star Performer SPTS AS priser

Star Performer SPTS AS fås i størrelser mellem 13 og 19 tommer. Bilister af mange forskellige køretøjsklasser drager således fordel af dets fremragende pris/ydelsesforhold. Du finder ofte meget gode priser online hvis du vil købe Star Performer SPTS AS dæk online.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 414
se flere 20
af 414
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen