Valgte Filtre

Toyo PROXES T1-R Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Toyo PROXES T1-R dæk

Toyo Tires er en af ​​de største dækproducenter og er en af ​​innovationsledere inden for højtydende dæk. Toyo PROXES T1-R er et højtydende dæk med et fremragende forhold mellem pris og ydelse. Dækket har en slidbane som er designet med en speciel gummiblanding der indeholder silica. Dette forbedrer vejgrebet på både tørre og våde veje og dermed håndteringen. Det retningsbestemte mønster sikrer fremragende håndteringsegenskaber, dækket slides jævnt overalt, så det slides langsommere og har derfor en længere levetid.

Toyo PROXES T1-R – kendt for stabil køreadfærd

Toyo PROXES T1-R har et V-formet slidbanedesign. Dette sørger for at vandet optimalt ledes ud til siderne af dækket og reducerer risikoen for akvaplaning. Sommerdækkets stabile slidbanemønster er ansvarlig for den gode kørestabilitet og fremragende styrepræcision.

Find en god Toyo PROXES T1-R pris

Toyo tilbyder dækket i størrelserne mellem 14 til 22 tommer, så du finder helt sikkert et dæk der passer til dine behov. Producenten lagde stor vægt på en stabil dækskulder under udviklingen af ​​dette sommerdæk. Det betyder også, at dækket ikke bliver deformt under varme temperaturer. Hvis du vil købe Toyo PROXES T1-R til dit køretøj, så finder du online ofte meget gode Toyo PROXES T1-R tilbud. Toyo tilbyder dækket i størrelserne mellem 14 til 22 tommer, så du finder helt sikkert et dæk der passer til dine behov. I vores online butik tilbyder vi flere forskellige størrelser af dækket.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 15
af 15
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen