Valgte Filtre

Uniroyal RainSport 3 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori

Det skal du vide om Uniroyal Rainsport 3 Dæk

Som man sikkert allerede kan gætte fra navnet så er Uniroyal Rainsport 3 dækket udviklet til brug i områder hvor der ofte er regn. Takket være den innovative Shark Skin-teknologi kan dækket give dig maksimal sikkerhed mod akvaplaning. Det sikrer også fremragende håndtering på våde veje. Derudover vil du være sikret optimal kontrol af køretøjet i ekstremt hårde sving. Uniroyal Rainsport 3-dæk giver bilisten fremragende vejgreb på både våde og tørre veje og er derfor det perfekte sommervalg.

For mange bilister er sikkerhed såvel som kørekomfort vigtig. Dette har Uniroyal taget i betragtning ved markant reducere den kørestøj som dækket producere, dette har de gjort ved at fremstille dækket af en speciel gummiblanding med specielle komponenter som er kendt for at være mindre larmende.

Dæk Uniroyal Rainsport 3 – kendt for kvalitet

Igen og igen formår Uniroyal at producere sine dæk, så de konstant ligger blandt de bedste dæk i verden. Uniroyal dæk Rainsport 3 giver maksimal komfort uanset vejret. Den perfekte kontakt med jorden sikrer også en meget kort bremseafstand for føreren. Takket være de mange riller i profilen garanterer dækkene også fremragende vejgreb. Uanset om det er på våde eller tørre veje, med Uniroyal Rainsport 3 sommerdæk er du sikker på vejen.

Find en god Uniroyal Rainsport 3 pris

Prisen på uniroyal rainsport 3 er i et meget godt pris-ydelsesforhold. Du kan benytte en prissammenligning for at sikre dig, at du finder det bedste Uniroyal Rainsport 3 tilbud. Det er meget nemt at købe dine nye Uniroyal Rainsport 3 dæk over internettet. Dækket findes i mange forskellige størrelser så du finder helt sikkert et dæk der passer til dine behov. Uanset om du ejer en bil eller en SUV, er Uniroyal Rainsport 3 fantastisk til mange forskellige køretøjer. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 5
af 5
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen