Valgte Filtre

Vinterdæk til varevogn

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal man vide om vinterdæk til varevogn

Det kan være svært at finde ud af, præcis hvornår det er tid til at skifte fra sommer- til vinterdæk på sin varevogn. Men selvom vinteren er på vej, så betyder det ikke at varevogne bliver brugt mindre, og især på varevogne er det vigtigt at man har de bedste vinterdæk på.

Tid til at skifte til vinterdæk på varevognen

Selvom der i Danmark ikke er nogen lov som siger, at man skal køre med vinterdæk, så anbefales det alligevel at man skifter til vinterdæk, når temperaturen nærmer sig 7°C og forbliver deromkring eller koldere. På den måde sikre man, at varevognen har et godt vejgreb selvom det pludselig bliver glat på vejen.

Vinterdæk er fremstillet med et specielt dækmønster, som er bedre til at lede vand og sne væk fra dækket, på den måde kan man mindske risikoen for akvaplaning. Deres mønster er også med til at sørge for, at dækkene har en bedre trækkraft i sne og på glatte veje. Dette er også med til at forkorte bremselængden på dækkene.

De bedste vinterdæk til varevogne

Vinterdæk er fremstillet af en speciel gummiblanding, som har et højere indhold af silika end andre dæk. Dermed er man sikker på, at dækkene forbliver bløde selv i meget kolde temperaturer. Der er mange forskellige dækproducenter som fremstiller vinterdæk til varevogne, og dermed er man sikker på, at finde de bedste varevogns vinterdæk. Hvis man ser sig lidt omkring, kan man endda være heldig at finde billige vinterdæk til varevogne.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 883
se flere 20
af 883
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen