Valgte Filtre

Vittoria Rubino Pro Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

til
kr.

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Vittoria Rubino Pro dæk

Som cyklist ved du at det er meget vigtigt at du vælger et dæk som er skabt af en producent som ikke går på kompromis med kvaliteten. Dækket Vittoria Rubino Pro er velegnet til regelmæssig træning såvel som konkurrencer. Dækket bygger videre på Rubino serien og er fremstilet med den samme eksklusive 3C-grafen kompositstruktur, lang levetid, punkteringsbeskyttelse og skarpe køreegenskaber, som gør serien så populær.

Dæk Vittoria Rubino Pro - punkteringsbeskyttelse

Takket være den specielle gummiblanding opnås højt vejgreb, især under våde forhold, en lang levetid og forbedret punkteringsbeskyttelse. Dækket har specielle strimler indbygget i dækket så punktering ikke kan forekomme. Ydermere bruges der tre separate materialeblandinger til slidbanen, hvilket resulterer i bedre komfort, rullemodstand, greb og slidstyrke og sætter nye standarder i Vittoria-porteføljen. De 3 gummiforbindelser vælges på grund af deres unikke egenskaber (inklusive Graphene 2.0) for at producere et dæk, der giver en overlegen køreoplevelse under alle forhold.

Find en god Vittoria Rubino Pro pris

Dette cykeldæk vil sørge for at du altid er sikker på vejen lige meget om det er sommer eller vinter, selv i ekstremt vejr og dårlige vejforhold opretholder dækket sin fremragende trækkraft, så du altid er sikkert på vej. Dækkets specielle riller sørger for at et køb af Vittoria Rubino Pro dæk er det rette valg. Vittoria Clincher, betyder at dækket har en slidbestandig slidbane med lav rullemodstand og PRB 2 skuldre som tilbyder overlegen punkteringsbeskyttelse så du selv med billige Vittoria Rubino Pro dæk er kørende længe.

Hvis du ser dig omkring på nettet, finder du en meget god pris på Vittoria Rubino Pro dæk, du kan ofte finde gode tilbud og hvis du køber mere end ét dæk så kan du få gode rabatter online.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 5
af 5
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen