Valgte Filtre

Vredestein Ultrac Vorti Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Vredestein Ultrac Vorti dæk

Vredestein Ultrac Vorti er et dæk fra Ultra High Performance-segmentet i Vredestein, der kombinerer teknologisk innovation med top-of-the-line design af medudvikler Giugiaro. Vredestein Ultrac Vorti er designet til at imødekomme de højeste krav og tilbyder topydelse med hensyn til kørekomfort og sikkerhed, selv under ekstreme forhold.

Dæk Vredestein Ultrac Vorti – kendt for kvalitet

Ultrac Vorti fra Vredestein kører meget stille. Dette sikres ved konstruktion af dækket på forskellige måder. De to ydre riller er designet til at minimere rullestøj. Derudover er slidbaneblokkene fordelt asymmetrisk i dækskulderen, og i kombination med en optimeret vinkel på de laterale skulderriller reduceres støj yderligere.

Vredestein Ultrac Vorti er et produkt af samarbejde med den italienske designer Giugiaro. Resultatet er et ultrahøjtydende dæk, der er imponerende - dets asymmetriske profil giver det et sporty look. Meget vigtigere er de indre værdier. Med hensyn til sikkerhed spiller Ultra Vorti i topligaen og i alle slags vejr.

Find gode Vredestein Ultrac Vorti pris

Blandt de ultrahøjtydende dæk er Vredestein Ultrac Vorti en af de absolut bedste stjerner. Sportsdækket er optimeret til racing og overbeviser med den bedste håndtering, komfort og vejgreb i klassen. Bremseafstande i vådt og tørt vejr er i topklassen. Hvis du gerne vil købe Vredestein Ultrac Vorti dæk til dit køretøj, så finder du ofte meget gode priser online hvis du bare ser dig lidt omkring. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 74
se flere 20
af 74
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen