Valgte Filtre

Yokohama Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Hvad skal du vide om Yokohama dæk

Hvis du er på udkig efter dæk som har en lang levetid og hvor du er sikker på at kvaliteten er i top, så skal du absolut overveje at se på Yokohama dæk. Dækkene fra den japanske dækproducent har længe været populære, fordi de ikke kun er af en meget høj kvalitet, men fordi de også er til at betale, da Yokohama dæk priser ligger i den billigere ende.

Lang tradition for kvalitet

Yokohama, eller som det officielt hedder Yokohama Rubber Company blev grundlagt tilbage i 1917, og producere cirka 50 millioner dæk om året. Firmaet har ikke kun produktionsfaciliteter i Japan, de har også fabrikker i USA. Disse fabrikker blev grundlagt efter at firmaet oplevede stor fremgang på det amerikanske marked.

Yokohama arbejder hårdt på at sikre at de dæk de fremstiller er innovative, dette kan man blandt andet se på deres sommerdæk BluEarth som ud over at have en lang levetid, også er meget miljøvenligt. På grund af den meget lave rullemodstand, der er muliggjort ved den specielle gummiblanding i dækket, opnår dækket den høje miljøvenlighed. Dækket fås i mere end 40 forskellige størrelser hvilket betyder, at man helt sikker kan finde et dæk til sit køretøj.

Udover at være en verdenskendt dækproducent der producerer dæk til personbiler, SUV og lastbiler, så er Yokohama også officiel dækleverandør til FIA World Touring Car Championship, ADAC GT Masters og tysk Formel 3. Firmaet leverer også dæk til mange kendte bilproducenter som blandt andet Audi, Honda, Toyota, VW og mange flere.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 1433
se flere 20
af 1433
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen