Valgte Filtre

R13 Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

hjulstørrelse

Det skal man vide om 13 tommer fælge

Hvis man skal til at finde nye fælge til sin bil, hvad enten det er til vinter-, sommer- eller helårsdæk, så er der nogle ting som man skal overveje før man køber fælgene. Der findes ikke kun en masse forskellige størrelser på fælgene, men også forskellige materialer. En ny fælg i 13 tommer kan være med til, at give bilen et helt nyt udseende.

Fælge kan højne bilens udseende

Den rigtige fælg på dækket kan være med til, at højne den køreoplevelse som man har. Det er meget vigtigt, at man husker at dækkene skal afbalanceres når de er kommet på fælgen, ellers vil man hurtigt opleve, at kørslen bliver meget ujævn. Derfor er det vigtig, at man finder de rigtige fælge.

Materiale af fælge i 13 tommer

Ud over, at man skal vælge om fælgene skal være lavet af stål, magnesium eller aluminium, så er det vigtigt, at man når man kommer nye fælge på sin bil sørger for, at den størrelse som man køber er godkendt af en relevant myndighed. Det er nemlig ikke bare alle størrelser af fælge som man må sætte på sin bil.

13 tommer fælgstørrelse

Når man skal til at vælge den rigtige fælgstørrelse til bilen, så kan man nemt blive lidt forvirret, det er nemlig ikke kun én størrelse der passer til én bil. Man kan kikke i bilens instruktionsbog, her kan man finde mere information om, hvilke størrelser af fælge der passer til bilen.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 3
af 3
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen