Valgte Filtre

R14 Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

hjulstørrelse

fælge indeks

Brandmærke

Vis alt

Det skal man vide om 14 tommer fælge

Når man skal til at købe nye fælge, så er der for det meste 2 spørgsmål som man stiller sig selv, for det første skal man overveje hvilken størrelse man skal bruge til sin bil, og for det andet skal man overveje, om man helst vil have stål- eller alufælge på sin bil.

Stål- eller alufælge i 14 tommer

Fælge i 14 tommer findes i mange forskellige varianter og fra mange forskellige fabrikanter. En af grundene til, at mange overvejer at købe stålfælge er, at de er mere robuste, og selv hvis man rammer en kantsten så sker der ikke noget med fælgen. Alufælge er måske pænere, men til gengæld så er de mere følsomme overfor slag. Der findes dog i dag alufælge som er pulverlakeret, disse kan derfor også bruges om vinteren. Denne lakering betyder, at fælgene bliver mere resistente over for grus og vejsalt. Man skal dog stadig huske på, at fælgene skal vedligeholdes lidt oftere end stålfælge, om vinteren skal de vaskes, om sommeren er det nok bare at tørre dem over med en fugtig klud.

Montering af 14 tommer fælge på dæk

Selvom der er mange, som får deres dæk skiftet på et værksted, så er der også mange som selv skifter deres dæk derhjemme, dette er ofte dem som har 2 sæt dæk og fælge. I forhold til dæk, kan man ikke bare skifte fælge selv, det er vigtigt, når dækket er kommet på fælgen, at man så afbalancere dækket. På den måde får man en mere ensartet køreoplevelse.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 181
se flere 20
af 181
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen