Valgte Filtre

R15 Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

hjulstørrelse

fælge indeks

Brandmærke

Vis alt

Det skal man vide om 15 tommer fælge

Når man står i den situation, at man skal købe nye fælge i 15 tommer til sin bil, så er der flere ting som man skal overveje. For det første skal man tænke over, hvilken størrelse som man skal bruge på sin bil, og for det andet skal man overveje hvilket materiale man skal bruge. Hvis det er første gang, at man står i denne situation, så kan det være lidt forvirrende at kende forskellen mellem 15 tommer alufælge og 15 tommer stålfælge.

Forskellen mellem 15 tommer alu- og stålfælge

Der plejede, at være meget stor forskel på vægten af stålfælge og alufælge, men i dag er vægtforskellen meget mindre. Til gengæld er der stadig forskel på fremstillings metoden som bliver brugt til de to typer af fælge. Stålfælge bliver fremstillet af en stålplade som bliver rullet og senere svejset sammen til en cirkel form. Alufælge bliver derimod fremstillet ved at forskellige metaller og aluminium bliver støbt i en form. Alufælge er bedst til brug i de varmere klimaer, derfor bliver de ofte brugt til sommerdæk, stålfælge er derimod bedre til koldere klimaer og bliver derfor ofte brugt til vinterdæk.

Find den rigtige fælgstørrelse

Når man skal finde ud, af hvilken fælg der passer til den bil som man har, så er der flere forskellige muligheder. For det første kan man se i bilens instruktionsbog, og for det andet kan man på forskellige hjemmesider finde søgemaskiner der viser præcis hvilke fælgstørrelser der passer til ens bil.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 1076
se flere 20
af 1076
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen