Valgte Filtre

R16 Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

hjulstørrelse

fælge indeks

Brandmærke

Vis alt

Det skal man vide om 16 tommer fælge

Det at købe nye fælge til sin bil kan nemt blive en lidt uoverskuelig situation, der er så mange forskellige fælge at vælge imellem, og de findes endda i forskellige materialer. Når man skal købe 16 tommer fælge til bilen, så er der mange som spørger sig selv om, hvorvidt man skal købe stålfælge i 16 tommer eller om man skal køber alufælge. I bund og grund kommer det helt an på hvordan man bruger sin bil.

Alufælge er ikke kun til væddeløb

Oprindeligt bliv alufælge opfundet til brug i væddeløb, dette var blandt andet fordi aluminium er lettere end stål, og dermed mindskedes vægten på racerbilen. I dag bruges alufælge i 16 tommer også til personbiler. Ikke nok med at de er med til at forbedre udseendet på bilen, men deres vægt er faktisk også vigtig for personbiler. Dette er fordi hjul bliver klassificeret som den uaffjedrede vægt, med andre ord den vægt som ikke bliver påvirket af affjedringen i bilen. Ved at holde vægten på fælgene nede, så kan man også holde den uaffjedrede vægt på bilen nede.

Stålfælge er mere robuste

Hvis man har brug for nogle fælge som kan klare de kolde vinterperioder, og som kan bruges under svære forhold som blandt andet off-road kørsel, så skal man overveje at købe stålfælge til sin bil. Stålfælge er tungere end alufælge og denne ekstra vægt er med til at sørge for, at bilen har et bedre vejgreb i glatføre eller på sneklædte veje.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 3242
se flere 20
af 3242
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen