Valgte Filtre

R17 Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

hjulstørrelse

fælge indeks

Brandmærke

Vis alt

Det skal man vide om 17 tommer fælge

Når man står i den situation, at man vil købe nye 17 tommer fælge til sin bil, så er der nogle ting som man skal huske på. Man skal sørge for, at de fælge som man køber er fra en seriøs forhandler, ellers risikere man at få en grim overraskelse næste gang bilen skal til teknisk syn, for at sikre at de fælge man køber er af en god kvalitet, så skal man sikre sig at fælgene er godkendt af TÜV eller en anden myndighed.

TÜV tester fælge efter deres styrke og deres levetid, fælgen skal kunne klare op til 300.000 kørte kilometer før den kan få en godkendelse. Fælge bliver også teste for hvor modstandsdygtige de er over for slag, her siger testen, at selv efter man har ramt en kantsten så skal dækket holde det rigtige lufttryk i mindst et minut.

Alufælge kræver mere vedligeholdelse end stålfælge

Det er vigtigt at man husker på, at hvis man køber letmetal fælge eller alufælge, så skal man rense og vaske dem med jævne mellemrum, dette er fordi bremsestøv ellers sætter sig fast på fælgen og giver grimme skjolder på overfladen af fælgen. Man kan nemt rense fælgene ved brug af lunkent vand og lidt sæbe.

Vigtigt at afbalancere bilens fælge

Det er vigtigt at man husker på, at få bilens fælge og dæk afbalanceret når man skifter dæk på fælgene, hvis man ikke gør dette kan man risikere at dækkene vibrere mere og det ødelægger køreglæden.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 4688
se flere 20
af 4688
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen