Valgte Filtre

R18 Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

hjulstørrelse

fælge indeks

Brandmærke

Vis alt

Det skal man vide om 18 tommer fælge

For mange mennesker er deres bil et statussymbol, de udsmykker deres bil med en spoiler, et body kit eller andre ændringer. Og naturligvis har fælgfabrikanter også lagt mærke til dette, derfor tilbydes der i dag tusindvis af forskellige fælge, i alle mulige størrelser og alle mulige udformninger. Fælgene fås også i flere forskellige bredder, man kan dermed have forskellige dæk. På den måde, kan man helt selv skræddersy sin bils udseende.

18 tommer alufælge til vinterbrug

I lang tid hed det, at hvis man ville have flotte 18 tommer fælge, så skulle man købe alufælge, fordi de var pænere, men så opstod problemet, at alufælge ikke kunne klare en kold vinter fyldt med sne og salt på vejene. Men nu kan man faktisk sagtens få legeringshjul som er vinterfaste, og dermed kan man også bruge dem om vinteren. Disse fælge er behandlet med en speciel legering som beskytter fælgen mod salt og andet snavs.

Find gode priser på fælge i 18 tommer

Som med alt andet i livet, så stiger prisen ofte i takt med, at kvaliteten af de materialer der bliver brugt til et produkt stiger. Sådan er det også med 18 tommer fælge, man kan sagtens finde fælge som kun koster nogle få hundrede kroner, samtidig kan man også finde fælge som koster flere tusind kroner for hver fælg. Derfor kan det sagtens svare sig, at se sig lidt omkring inden man beslutter sig for hvilke fælge man vil købe til sin bil.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 3933
se flere 20
af 3933
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen