Valgte Filtre

R19 Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

hjulstørrelse

fælge indeks

Brandmærke

Vis alt

Det skal man vide om 19 tommer fælge

Når man står i den situation, at man skal købe nye fælge til sin bil, så er der mange som spørger sig selv, om de skal købe stål eller alufælge til bilen. I bund og grund har det noget at gøre med ens egen smag, Begge fælgtyper er ens i hvad de gør, de er begge til at sætte dæk på og derefter på bilen.

Vejer 19 tommer stålfælge eller alufælge mindst?

Men der er nogle ting som gør dem forskellige, stålfælge er nogle gange lidt tungere end alufælge, dog er forskellen for det meste ikke særlig stor. Hvis man køber titanium-tech fælge fra italienske OZ, vil man opleve en forskel, men ellers er forskellen ofte minimal. Man kan endda komme ud for, at nogle stålfælge faktisk er lettere end alufælge. Så i bund og grund kommer det ned til, om man syntes alufælge er pænere på bilen end stålfælge.

Solide fælge i 19 tommer

Der er mange, som køber alufælge til deres sommerdæk og stålfælge til deres vinterdæk, dette er fordi stålfælge bedre kan modstå kulden end alufælge kan. Dog ruster stålfælge i modsætning til alufælge. Hvis man syntes, at stålfælgene på bilen er grimme, så kan man komme hjulkapsler på fælgen, på den måde kan man give sin bil et helt unikt udseende. Det gode ved stålfælge er, at de hvis man rammer en kantsten og de bliver deforme, kan hamres tilbage i form, mens en alufælg snarere vil knække.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 3383
se flere 20
af 3383
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen