Valgte Filtre

R20 Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

hjulstørrelse

fælge indeks

Sælger

Brandmærke

Vis alt

Det skal man vide om 20 tommer fælge

Når man står og skal vælge nye 20 tommer fælge til sin bil, så kan det godt virke lidt uoverskueligt at finde den rigtige fælg. Der er så mange forskellige designs og størrelser man kan vælge imellem, og der er også valget mellem stål og alufælge.

Forskellen mellem alu- og stålfælge

Den vigtigste grund til, at folk vælger at købe alufælge til deres bil er, at de vil ændre udseendet på bilen, dette er fordi man med alufælge har meget mere frihed hvad designet angår. Men faktisk kan man med hjulkapsler også udsmykke stålfælge, så de også får et mere individuelt design.

Når man bruger alufælge, så er det vigtigt, at man husker at efterspænde fælgene efter cirka 500 kilometers kørsel, dette er fordi aluminium er et blødere metal, og derfor kan det give sig lidt og dermed risikere man, at boltene bliver løse.

Stålfælge vejer lidt mere end alufælge, og derfor vil man opleve at forbruget af brændstof er lidt større når man bruger 20 tommer stålfælge end når man bruger alufælge i 20 tommer.

Sommer eller vinter fælge i 20 tommer

Ofte bruger bilister alufælge om sommeren og stålfælge om vinteren, dette er fordi at metallerne som bliver blandet sammen i alufælge har en bedre varme resistens, med andre ord overopheder de ikke om sommeren, til gengæld er de ikke så gode i kolde temperature, her bruger mange stålfælge, da de grundet deres metal ikke bliver påvirket af det kolde vejr. Stålfælge tager heller ikke skade af den salt og sand som bliver spredt på vejen om vinteren.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 2506
se flere 20
af 2506
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen