Valgte Filtre

R22 Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

hjulstørrelse

fælge indeks

Brandmærke

Det skal man vide om 22 tommer fælge

Når man skal købe 22 tommer fælge, så er der visse ting som man skal huske på, blandt andet er det absolut ikke alle biler hvortil en fælg i 22 tommer overhoved passer til bilen, det er især større biler som en SUV hvor man kan bruge 22 tommer fælge. Men hvis man har sikret sig, at man kan bruge en stor fælg på bilen, så kommer det næste spørgsmål, skal man købe en fælg som er af stål eller er en fælg i aluminium bedre egnet til ens bil.

Forskellen i fremstillingen af fælge

Stålfælge bliver fremstillet ved at rulle store stålplader, derefter bliver de skåret i mindre stykker som så bliver presset til en cirkelform, derefter stanses der huller i til ventilation og montering, dette gøres ved hjælp af specielle teknikker, det er også derfor, at en stålfælg er meget mere solid end en alufælg. Det er meget vigtigt, at pasformen på fælgen er meget præcis, hvis der er fejl i pasformen så kan man risikere, at der opstår vibrationer og dermed mere støj i bilen. Dette er med til at mindske kørekomforten.

Alufælge bliver derimod fremstillet ved at forskellige metaller bliver støbt sammen i en støbeform, når fælgen er blevet hård, så bliver denne fælg derefter slebet i form så den passer perfekt til et dæk. Mange bilister vælger stålfælge fordi de er mere stærke og kan modstå slag. Man skal dog huske på, at stål kan ruste hvorimod alufælge ikke kan ruste, men de er mere følsomme over for slag og stød.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 356
se flere 20
af 356
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen