Valgte Filtre

Alutec Ikenu Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om Alutec Ikenu fælge

Hvis du mangler nye fælge til dit køretøj, så kan det være en god idé at se sig omkring på nettet, her kan du nemlig ofte finde meget gode Alutec Ikenu tilbud. Det kan være lidt svært at finde ud af hvilken fælg der passer til dit køretøj, men med vores nemme søgemaskine, kan du hurtigt finde den rigtige fælg som passer til dine behov. Ikenu Alutec fælge er verdenskendt for at være fremstillet af meget god kvalitet.

Køb Alutec Ikenu fælge – kendt for kvalitet

Alutec er en tysk producent af legeringsfælge med mange års erfaring, som har etableret sig som et kendt mærke for lette legeringshjul i Tyskland og over hele verden. Alutec startede i 1996 og udviklede sig hurtigt til at blive en af de førende tyske fælgproducenter i Europa. Alutec er et datterselskab af Uni Wheels-gruppen, der også står bag andre mærker som: Rial, ATS og Anzio.

Uni Wheels producerer årligt over 7 millioner fælge på sine topmoderne produktionssteder i Polen og Tyskland. Som en ung og moderne virksomhed, har Alutec en stor sans for styling og elegance, kombineret med deres lidenskab for flotte fælge. Med fælge fra Alutec kan du give dit køretøj et individuelt look.

Find en god Alutec Ikenu pris

Disse fælge fås i størrelserne mellem 16 og 20 tommer, så du finder helt sikkert et dæk der passer til dine behov. De fem smarte eger har en perfekt kombination af funktionalitet og fremragende look. Disse aluminiumsfælge er lavet af de bedste materialer, de er modstandsdygtige over for skader og lette at rengøre, hvilket giver dig mulighed for at bruge dem i mange år. Du kan med andre ord med ro i sindet købe fælgene Alutec Ikenu, da du ved at de har en meget lang levetid.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Denne butik har i øjeblikket ingen tilbud

Sammenligne op til 4 produkter:

af 41747
se flere 20
af 41747
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen