Valgte Filtre

Ats Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal man vide om ATS fælge

Hvis man leder efter fælge fra et firma som har en lang tradition for at fremstille kvalitets fælge, så skal man købe ATS fælge. Firmaet blev grundlagt i 1969 i Tyskland og producerer fælge til kendte bilproducenter som Audi, Bentley, BMW, Jaguar, Mercedes, Toyota, Volkswagen og Porsche. Firmaet producerer i dag stadig alle deres fælge i Tyskland og alle fælgene er TÜV testede.

ATS fælge er kendt for at være fremstillet af en meget høj kvalitet. Siden 2008 har ATS været en del af Uniwheels Group. De traditionelle ATS fælge produceres i såkaldte lavtryks støbnings processer, og ATS er meget populære fordi de fremstiller fælge som er vægtoptimeret, med andre ord er de meget lette. Der bruges meget energi på at introducere nye innovative løsninger.

Find gode ATS fælge priser

ATS fælge er længe blevet brugt i motorsport og blev brugt i Formel 1 fra 1977 til 1986 og på vinderbilen fra Lemans i 2011. Derfor kunne man være tilbøjelig til at tro, at det ville være umuligt at finde billige ATS fælge. Men faktisk er det ikke umulig at finde, fordi ATS fælge fås i størrelserne 15 - 20 tommer, så kan man sagtens finde ATS fælge tilbud hvis man ser sig lidt omkring.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Denne butik har i øjeblikket ingen tilbud

Sammenligne op til 4 produkter:

af 42090
se flere 20
af 42090
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen