Valgte Filtre

Bbs CH-R Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om BBS CH-R fælge

Hvis du gerne vil købe fælge til dit køretøj som er af en meget god kvalitet, så skal du overveje at købe billige BBS CH-R fælge. Lange eger og et særligt lille område i midten af fælgen, giver disse dynamiske lette fælge BBS CH-R et mere råt look som passer perfekt til sporty biler.

Fælgproducenten BBS blev grundlagt i 1970 i Schwarzwald. Virksomheden er opkaldt efter de første bogstaver af grundlæggernes efternavne, Heinrich Baumgartner og Klaus Brand, samt grundlæggeren Schiltach.

Køb BBS CH-R – Tradition for innovation

BBS startede med at producere bildele i plast, og i 1972 udviklede de det første 3-delt BBS-hjuldesign, der åbnede et helt nyt marked til eftermarkeds- og standardudstyr for bilproducenter. De næste 40 år præsenterede fantastiske vækstmuligheder for BBS-hjul, der skabte fælge der bliver brug som standardudstyr på biler som Porsche og BMW.

Du finder CH-R BBS fælge i forskellige farver som strålende sølv, titan halvglans eller sort satinmatt, på den måde kan du give dit køretøj et helt personligt præg der passer til din personlighed.

Find en god BBS CH-R pris

Du finder BBS fælge i mange forskellige lande over hele verden, virksomheden har endda deres helt eget distributionscenter i USA, som leverer BBS CH-R fælge til USA, Canada og Sydamerika. Det er også herfra at al støtte til det amerikanske motorsportsmarked bliver organiseret.

Du kan finde gode BBS CH-R tilbud på disse fælge som kommer i størrelserne mellem 18 og 20 tommer, så disse fælge passer bedre til større køretøjer samt SUV’er. Fordi fælgene er fremstillet i Tyskland, kan du med ro i sindet købe billige BBS CH-R fælge, fordi du ved at kvaliteten er absolut i top. Hvis du ikke ved hvilken fælg der passer til dit køretøj, så kan du gøre brug af vores søgemaskine her på siden, den hjælper dig med at finde den rigtige fælg til den bil som du har stående i garagen.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Denne butik har i øjeblikket ingen tilbud

Sammenligne op til 4 produkter:

af 42083
se flere 20
af 42083
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen