Valgte Filtre

13 Aluminium bilfælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Price

kr.
til
kr.

hjulstørrelse

Brand

Det skal man vide om 13 tommer alufælge

Ofte syntes man, at de fælge som sidder på bilen når den forlader fabrikken er lidt kedelige, men heldigvis er der rig mulighed for, at skifte fælgene til nogle som er lidt pænere at se på. Et par flotte alufælge i 13 tommer kan hurtigt give bilen et helt nyt look. Fælge fås i dag i mange forskellige varianter fra mange producenter.

13 tommer alufælge

Ikke nok med at alufælge ofte er meget pænere end stålfælge, men de er med deres lettere vægt også et godt valg, hvis man vil holde brændstofforbruget så lavt som muligt. Med 13" alufælge har man også en mulighed for, at bruge bredere dæk end på en stålfælg. Det som man kender som alufælge i dag, er faktisk en legering af aluminium, med andre ord en blanding af aluminium og andre elementer. Oprindeligt var disse legeringer fremstillet med magnesium, men siden 1960’erne blev aluminium mere og mere populært.

Find den rigtige alufælg størrelse til din bil

Det kan godt være lidt forvirrende, at finde ud af hvilken størrelse fælge der sidder på ens bil, for det meste kan man se størrelsen på siden af dækket. Men hvis man ikke lige er hjemme, så kan man enten se i instruktionsbogen, eller man kan se online hvor der er flere hjemmesider, der kan fortælle en om hvilken størrelse af fælge man må bruge på sin bil. Når man har fundet den rigtige fælg, så skal man sikre sig, at den er godkendt af de relevante myndigheder.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 3
af 3
Is a paid advertising