Valgte Filtre

Borbet Y Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

hjulstørrelse

fælge indeks

Det skal du vide om Borbet Y fælge

Hvis du er på udkig efter velformede og trendy legeringsfælge, tilbyder Borbet dig et stort udvalg af fælge, og især deres Borbet Y fælge overbeviser med deres meget høje kvalitet. Med et Borbet Y tilbud ved du, at du har fundet en fælg som passer perfekt til dine behov.

Fælge Borbet Y – lang tradition for kvalitet

Historien om den traditionelle familievirksomhed Borbet går tilbage til det 19. århundrede. I 1881 grundlagde Gustav Borbet et lille messingstøberi i Altena, Westfalen, og knap 47 år senere udvidede Wilhelm Borbet sit produktionsomfang til også at omfatte aluminiumsstøbning. Siden 1970 har virksomheden fremstillet fælge til biler og andre køretøjer. Virksomheden har i dag 4.100 ansatte på verdensplan i 5 tyske filialer, samt 3 datterselskaber i Sydafrika, USA og Østrig, der tilsammen danner Borbet-koncernen.

Køb Borbet fælge Y – flot design til sporty biler

Den nye Y fælg fra Borbet tilføjer et andet uundværligt design til producentens Classic-serie. Fem Y-eger i titaniummat gør fælgens udseende til noget meget specielt. Egerne på Borbet fælgen har en svag bøjning fra ydersiden af fælgen til midten af hjulet, og bryder den klassiske stjerneform af almindelige legeringshjul og opbygger dem i stedet i Y-stil, hvilket også har været med til at give fælgen dens navn.

Find en god Borbet Y pris

Borbet alufælge tilbyder ikke kun et slankt design, men også et yderst effektivt og teknisk overlegent koncept for sikkerhed, stabilitet og en usædvanlig præcis køreoplevelse. Fælgene fra Borbet er kendetegnet ved deres maksimale dynamik, såvel som deres høje robusthed og lange levetid. Så selv hvis du køber billige Borbet Y fælge så kan være sikker på, at disse fælge kan benyttes til dit køretøj i meget lang tid. Fælgene findes i størrelserne mellem 16 og 18 tommer, så du finder helt sikkert et dæk der passer til dine behov. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 123
se flere 20
af 123
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen