Valgte Filtre

Dezent RE Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om Dezent RE fælge

Med et køb af Dezent RE fælge ved du at du har truffet det rigtige valg. Dezent fælge sælges som et mærke af ALCAR-virksomhedsgruppen fra Sauerland, denne gruppe står også bag produktionen af fælge som AEZ og Dotz. Det kan godt være navnet lyder som om fælgene er mere diskrete, men du kan absolut også få mange sporty og iøjnefaldende modeller.

Dezent fælge RE – kendt for kvalitet

Fælge Dezent RE er fremstillet i Tyskland, og virksomheden er verdenskendt for at fremstille fælge som er af en fremragende kvalitet og som har en meget fair pris, takket være disse fordele er Dezent fælge blevet meget populære blandt bilister der er kvalitetsbevidste. Fra perfekt organiseret udvikling af fælge, gennem udvalgte produktionspartnere med de bedste kvalitetsstandarder, til kontinuerlig kontrol under og efter produktionen, Dezent tænker over alle områder af deres design, inden de begynder fremstilingen af deres fælge.

Dezent RE's klassisk kraftfulde sølvudseende sørger også for, at fælgen har mange forskellige anvendelser, du kan bruge dem på små kompakte køretøjer som Toyota Aygo eller Smart, såvel som større køretøjer som limousiner, cabrios og endda på kompakte SUV'er.

Find en god Dezent RE pris

Hvis du er på udkig efter en god pris på Dezent RE fælge, så finder du ofte gode tilbud på RE fra Dezent hvis du bare ser dig lidt omkring på nettet. Ofte kan du spare penge hvis du køber flere fælge på én gang. Du kan gøre brug af vores søgemaskine, for at finde de fælge som passer bedst til dine behov.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Denne butik har i øjeblikket ingen tilbud

Sammenligne op til 4 produkter:

af 42090
se flere 20
af 42090
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen