Valgte Filtre

Dezent TD Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om Dezent TD fælge

Hvis du er på udkig efter nye fælge til din bil, så kan du ikke undgå at støde på Dezent fælge TD. Dezent er et mærke der markedsføres af ALCAR gruppen, som også er dem der står bag fælgmærker som AEZ og Dotz.

Køb Dezent TD fælge – kendt for kvalitet

Fælge Dezent TD er fremstillet af Dezent fælgproducenten som er verdenskendt for deres fælge. Virksomheden er kendt for at have bidraget til det faktum, at aluminiumsfælge i dag ikke længere kun produceres til luksusbiler, men også er blevet overkommelige for køretøjer i alle størrelser og prisklasser.

Dezent fælge bliver produceret i Tyskland med alle tilhørende kvalitetsstandarder, og virksomhedens årelange erfaring, og derudover har mærket et sofistikeret distributionsnetværk, og betydelig lagerplads for at sikre en høj grad af tilgængelighed af deres fælge på verdensplan.

TD Dezent udsættes for forskellige rulletests, hvor de udsættes for konstant skiftende belastninger, som er beregnet til at efterligne både lige kørsel samt kørsel i sving. Derefter bliver fælgen udsat for den såkaldte Impact Test, hvor fælgen skal overleve at køre mod en kantsten med forskellige hastigheder uden at fælgen bliver deform.

Find en god Dezent TD pris

Heldigvis kan du nemt finde billige Dezent TD fælge på nettet, fordi du kan finde så mange dimensioner af fælgene, så er det meget nemt at finde Dezent TD tilbud på nettet, du finder fælgene i størrelserne mellem 14 og 19 tommer og fælgen fremstilles i 4 og 5-hullers varianter. Serien omfatter således alt fra Seat Mii og VW Golf VII til letvægts-SUV'er som Audi Q3 eller Hyundai ix35. Du kan finde en god pris på Dezent TD ved at bruge vores søgemaskine her på siden, på den måde sikre du også, at de fælge du køber, passer til dit køretøj. 

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Denne butik har i øjeblikket ingen tilbud

Sammenligne op til 4 produkter:

af 42100
se flere 20
af 42100
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen