Valgte Filtre

Dotz Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal man vide om Dotz fælge

Der er så mange forskellige fælge at vælge imellem når man er på udkig efter nye fælge til bilen, men hvis man gerne vil have højteknologiske fælge som uden tvivl vil højne bilens udseende, så skal man overveje at købe Dotz fælge. Dotz er et datterselskab af Alcar koncernen, som over 30 år har samlet erfaring inden for produktion af alufælge. Selvom virksomheden oprindeligt er amerikansk, så har de som mange andre fælgproducenter deres hovedkvarter i Tyskland. Dette betyder også, at alle Dotz fælge er TÜV godkendte, dermed er man sikker på, at kvaliteten er i top.

Dotz fælge findes i mange forskellige af de mest populære størrelser, du finder dem i størrelserne 15 – 21 tommer. Grunden til at Dotz fælge er så populære er, at der bruges materialer af høj kvalitet og produktion og forarbejdning finder sted under de strengeste kvalitetsstandarder. Dotz fælge er designet på en sådan måde, at man kan bruge TPMS sensorer på fælgene, disse sensorer er med til at forhindre, at der bliver brugt for meget brændstof på grund af forkert dæktryk, de forhindre også at dækket bliver slidt forkert på grund af manglende luft i dækket.

Finde gode Dotz priser

Dotz fælge er velegnede til klassiske bilejere, såvel som til dem der vil give deres bil et mere sporty udseende. Fordi Dotz fælge er så populære, så er det ikke svært at finde billige Dotz fælge. Der er måske mange som tror at fælgene koster meget, men man kan faktisk finde gode Dotz fælge tilbud.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Denne butik har i øjeblikket ingen tilbud

Sammenligne op til 4 produkter:

af 41746
se flere 20
af 41746
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen