Valgte Filtre

Rial Lucca Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om Rial Lucca fælge

Det kan nogle gange være svært at finde den rigtige fælg til det køretøj som du har. Ved et køb af Rial Lucca fælge ved du allerede fra begyndelsen af, at du har truffet det rigtige valg. Siden Rial Leichtmetallfelgen GmbH blev grundlagt for over 30 år siden i Tyskland, er Rial mærket blevet et af de førende mærker på det europæiske marked, så Rial fælge er ikke kun populære blandt tuning fans længere. Efter fusionen med ALUTEC i 1998 blev der oprettet et nyt produktionssted i Polen, og Rial fortsætter stadig med at vokse. I dag er virksomheden er en del af Uniwheels-gruppen, der også inkluderer ATS.

Fælge Rial Lucca – kendt for kvalitet

Ud over at fremstille Rial fælge Lucca, så har virksomheden også opnået international anerkendelse med sit eget Formel 1 team. Takket være denne know-how, har Rial kunne fremstille fælge som garanterer høj kvalitet. Fælge Lucca fra Rial fås i størrelserne mellem 16 og 20 tommer, så de passer bedst til de lidt større køretøjer eller luksusbiler.

Find en god Rial Lucca pris

Hvis du er på udkig efter en god pris på Rial Lucca fælge, så kan du benytte vores søgemaskine som hjælper dig med at finde de rigtige fælge, som passer til dit køretøj, på den måde sikre du at du køber den rigtige størrelse af fælge. Rial tilbyder en garanti på op til 5 år på mange af deres fælge, så du kan med ro i sindet købe Lucca Rial fælge. 

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Denne butik har i øjeblikket ingen tilbud

Sammenligne op til 4 produkter:

af 42210
se flere 20
af 42210
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen