Valgte Filtre

Rial Milano Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om Rial Milano fælge

Når du er på udkig efter nye fælge til din bil, så kan du ikke undgå at støde på Rial fælge. Virksomheden Rial fra Rheinland-Pfalz Fußgönheim, har bygget aluminiumfælge siden 1978 og havde endda sit eget Formel 1 team. I dag finder du mange køretøjer som forlader fabrikken med Rial fælge som originaludstyr.

Rial fælge Milano – kendt for god kvalitet

Takket være den specielle legering som benyttes til disse fælge, så kan du sagtens benytte dem om vinteren, selv når der bruges salt på vejbanerne. Til den kolde sæson er legeringsfælge med særligt beskyttende belægninger blevet udviklet. På denne måde er de bedre beskyttet mod vejsalt og bevarer derfor bedre deres glans.

Fremstillet i Europa sikres Rials høje kvalitetsstandarder ved hjælp af avancerede ovne, effektive støbemaskiner, "High-Tec" CNC-bearbejdningscentre og afsluttende røntgenundersøgelse af hver fælg. På den måde sikre virksomheden, at alle deres fælge lever op til de behov du har som bilist, og det er lige meget om det er om sommeren eller om vinteren.

Find en god Rial Milano pris

Fordi Rial Milano fælge er så populære, så finder du dem også i forskellige størrelser, du kan købe Rial Milano i størrelserne mellem 14 og 18 tommer, så selv hvis du har en lille kompakt bil, så kan du stadig give den et stylish look. Du kan gøre brug af vores søgemaskine for at finde den fælg som passer til din bil, og for at finde en god pris på Rial Milano fælge.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Denne butik har i øjeblikket ingen tilbud

Sammenligne op til 4 produkter:

af 42100
se flere 20
af 42100
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen