Valgte Filtre

Wheelworld WH11 Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om Wheelworld WH11 fælge

Sportsligt, dynamisk, flot design - Wheelworld tilbyder alt dette. Wheelworld står for kombinationen af ​​know-how, design og de højeste tyske kvalitetsstandarder, kombineret med effektiviteten og rentabiliteten ved at producere på asiatiske fabrikker. Virksomheden blev grundlagt i 2007, og der fremstilles mere end 4,5 millioner Wheelworld fælge hvert år på de avancerede produktionsfaciliteter.

Wheelworld fælge WH11 – kendt for kvalitet

Wheelworld WH11 er en klassisk fem-eget legeringsfælg til køretøjer med dækstørrelser mellem 17 og 20 tommer. Fælgene fås i fire forskellige finish, og en masse forskellige farver. Det gode ved WH11 Wheelworld er, at nogle af fælgene kan benyttes om vinteren, hvilket betyder at du selv om vinteren ikke behøver at gå på kompromis med din bils udseende. Du skal dog være klar over, at det ikke er alle fælge Wheelworld WH11 som kan benyttes om vinteren, så det kan være en god idé at tjekke, om din nye fælg kan klare de koldere måneder.

Find en god Wheelworld WH11 pris

På grund af det store udvalg af fælge, sikrer producenten at et køb af Wheelworld WH11 fælge er et attraktivt valg, for så mange kunder som muligt. Priser på Wheelworld WH11 er meget attraktive. Takket være et testlaboratorium med alle TÜV-relevante testmaskiner såvel som 100% røntgen-, tætheds- og ubalance-test, garanteres den høje kvalitet og ubetingede sikkerhed, som Wheelworld fælge er kendt for. Du kan bruge vores konfigurator, til at finde de fælge som passer til lige netop det køretøj som du har stående i garagen.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Denne butik har i øjeblikket ingen tilbud

Sammenligne op til 4 produkter:

af 42120
se flere 20
af 42120
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen