0 fra 5 stjerner
*den gennemsnitlige anmeldelse
se artikel
Dæk
Forhandlers adresse:

Cykelpartner.dk
Industrivej 9,
Jebjerg7870 Roslev - Danmark

E-Mail: info@cykelpartner.dk
Tel: (+45) 39 40 31 31 (Man-tor 8-16, fre 9-16)
Accepterede betalingsmetoder:

Oversigt over Sælgere

Oplysninger om butikken cykelpartner.dk

Hvis du elsker følelsen af at have vinden i håret mens du suser ud af landevejen på din cykel, så ved du helt sikkert også, at det rigtige udstyr kan gøre din oplevelse meget mere behagelig. Hvis du gerne vil købe din cykel eller reservedele fra en virksomhed, som du kan være sikker på kun arbejder sammen med de bedste leverandører i verden, så skal du købe dine ting fra Cykelpartner.

Cykelpartner.dk er en privatejet virksomhed som er en del af On Gear ApS koncernen. Cykelpartner sælger alt inden for cykler, det er lige meget om du mangler en ny cykel, eller om du mangler nye dæk til din cykel, så finder du det i Cykelpartner online butikken.

Cykelpartner.dk blev åbnet på nettet i 2005, men selve butikken har faktisk mere end 25 års erfaring inden for salg af cykler og cykeldele, det oprindelige firma blev grundlagt i 1988 af Michael Givskov, som den dag i dag stadigvæk er leder af virksomheden. I dag er der mere end 37 ansatte i On Gear ApS, som er modervirksomheden bag Cykelpartner. On Gear ApS har specialiseret sig i import af kvalitetsprodukter til cykling, herunder cykler, udstyr, reservedele og cykeltøj, samt udstyr til spinning.

Brug rabatkoder på Cykelpartner.dk

Hvis du har en rabatkode til Cykelpartners butik, så kan du bruge den som en del af betalingen af dine varer. Hvis du gerne vil have en rabatkode fra Cykelpartner så skal du tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvorigennem du vil modtage forskellige tilbud og rabatkoder som du så kan bruge til at handle i butikken med. Du kan også løbende finde rabatkoder på Cykelpartner hjemmesiden. Oftest vil rabatkoden give dig en procent rabat, men den kan også være i form af besparelser som er på faste beløb på 50, 100 eller 500 kr.

Cykelpartner betalingsmuligheder

Hos Cykelpartner Danmark har du flere valgmuligheder når det kommer til at skulle betale for dine varer, du kan bruge de mest kendte betalingskort som Dankort, VISA, Master eller Visa Elektron. Cykelpartner opkræver ikke noget gebyr når du betaler med kort på deres side. Beløbet bliver først hævet på din konto når Cykelpartner har afsendt din ordre. Du kan også vælge at betale for dine varer, ved brug af en bankoverførsel.

Cykelpartner kontaktinformation

Hvis du har problemer eller bare har spørgsmål om noget som du kan købe på www.cykelpartner.dk, så kan du bruge kontakt formularen på deres hjemmeside, ellers kan du sende dem en e-mail på info@cykelpartner.dk. Hvis du har produktforespørgsler, eller har idéer til produkter som de burde have i deres sortiment, så kan du også ringe til dem på +45 39 40 31 31, du kan ringe til dem mandag til torsdag fra klokke 8 til 16 og om fredagen fra klokken 9 til 16.

Hvis du har spørgsmål om priser, levering eller det tilbudte produkt, bedes du kontakte forhandleren på følgende e-mail-adresse:  E-Mail: info@cykelpartner.dk

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Tilbage til toppen