Valgte Filtre

10W-60 Olie og Smøremidler

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Rumfang (l)

til

Det skal du vide om motorolie 10w60

Motorolie er vigtig for at holde dit køretøjs vigtigste del i fuld funktionsdygtighed - det hjælper med at modvirke friktion, der genererer varme og kan slide din motor inden dens levetid er forbi. Regelmæssig kontrol af din olie skal være en del af din vedligeholdelsesrutine, og hvis du kommer under minimum er det på tide at fylde mere olie på motoren, ellers risikerer du at ødelægge motoren og det kommer til at koste dig en bondegård.

Find den rigtige motorolie 10w60

10w60 motorolie bruges af en række motorer - du kan finde ud af, om din har brug for denne form for olie ved at læse din brugermanual. Hvis du stadig ikke er sikker, er du velkommen til at ringe til os, og vores eksperter vil med glæde rådgive dig.

Et lavt væskeniveau i køretøjet er aldrig godt - uanset om det er benzin, kølevand eller motorolie. Konsekvenserne varierer dramatisk, men du bør aldrig køre uden motorolie. Tag forholdsregler og køb mere olie i god tid - dette sparer ikke kun problemer, men aflaster også din tegnebog, fordi du i en nødsituation betaler dyrt for købet på tankstationen.

Køb billig 10w60 olie online

Motorolie smører de bevægelige dele af motoren - ved alle temperaturer. For at dette virkelig fungerer, er det vigtigt at bruge den rigtige SAE-viskositetsklasse. En typisk viskositetsklasse er 10w60, men hvorvidt dette også kan bruges til dit køretøj fremgår af driftsvejledningen. Du skal absolut overholde specifikationerne fra køretøjsfabrikanten, fordi kun de ved, hvad motoren har brug for.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 5
af 5
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen