Valgte Filtre

20W-50 Olie og Smøremidler

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Sælger

Rumfang (l)

til

Det skal du vide om Motorolie 20w50

Det kan godt være det virker lidt forvirrende at købe ny motorolie til bilen, men faktisk er det slet ikke så svært at finde ud af hvad du skal købe. Du skal dog være obs. på at du køber den rigtige form for motorolie, fordi den forkerte form for olie kan være med til at ødelægge din motor. Heldigvis findes der en masse forskellige producenter som fremstillet motorolie til biler.

Hvad betyder olie 20w50?

Det er faktisk ikke så svært at forstå de tal der står på flasken med motorolie. Det første tal, det som står før w fortæller hvor flydende motorolien er når den er kold. Det er vigtigt at huske på, at desto mindre dette tal er, desto mere flydende er olien. Det tal der står efter w beskriver viskositeten af olien ved 100 grader Celsius. Det er meget vigtigt at du sørger for at olien du køber er den rigtige, fordi du kan miste din garanti fra producenten af din bil hvis du har brugt forkert olie.

Køb god 20W50 motorolie online

Når så man ser på 20w50 motorolie, så kan man se at denne olie passer bedre til områder hvor der er varmere, fordi temperaturen får olien til at blive mere flydende. Du kan ofte finde gode olie 20w 50 tilbud på nettet hvis du ser dig omkring, du kan med ro i sindet købe motorolie fra vores butik da alle olier kommer fra velrenommerede olieproducenter. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 3
af 3
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen