Valgte Filtre

Caramba Olie og Smøremidler

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Sælger

Rumfang (l)

til

Det skal du vide om Caramba olie

Der er mange forskellige ting i hverdagen som man skal bruge olie og smøremidler til, og hvis man vil finde et firma som fremstiller en masse forskellige olier, så skal man købe Caramba smøremidler. Deres multifunktions olier er til universal brug og kan bruges til at smøre alt fra metaldele til andre ting. Man kan bruge Caramba olie til at forhindre at snavs sætter sig fast på metaldelene. Caramba smøremidler kan bruges til rengøring, pleje og vedligeholdelse.

Caramba er stadig en familieejet virksomhed

Caramba olier produceres af Caramba Chemical Group og er en tysk familieejet koncern. I 1903 blev varemærket Caramba registreret, firmaet har hovedkontor i Duisburg. I 1975 blev Caramba Chemie GmbH grundlagt. I dag fremstilles der mere end 100 forskellige Caramba produkter. I dag er Caramba en original udstyrsproducent til den tyske bilindustri, det tyske militær og Deutsche Bahn.

Caramba olie er kendt for sin tyske kvalitet

I dag fremstilles Carambas produkter på fabrikker i Duisburg, Bremen og Bad Kreuznach. Firmaet bruger hvert år en masse ressourcer på at videreudvikle deres produkter, så de hele tiden kan tilbyde deres kunder de bedste produkter. Hvert produkt bliver nøje testet inden det kommer på markedet, og selv efter produktet er at finde på hylderne, bliver kvaliteten testet af uafhængige institutioner, som blandt andet den amerikanske NSF. Dette suppleres af testopgørelser fra DEKRA GTÜ og det tyske TÜV.

Man kan sagtens finde forskellige billige Caramba oliepriser og man finder ofte Caramba olie tilbud. Det gode ved Caramba olier er, at der er mange af produkterne som er multifunktions produkter, med andre ord så kan man bruge den samme olie til mange forskellige formål. Det er lige meget om det er til bilen, huset eller industrimotoren, så fremstiller Caramba helt sikkert den olie man skal bruge.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Du vil finde vores mest populære produkter her:

Sammenligne op til 4 produkter:

af 91
se flere 20
af 91
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen