Valgte Filtre

Fuchs Olie og Smøremidler

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Sælger

Rumfang (l)

til

Det skal du vide om Fuchs motorolie

Hvad enten der er tale om en cykelkæde eller en bilmotor, så kører og glider disse bedre når de jævnligt bliver smurt med olie. Derfor er det også vigtigt, at man ved lidt om hvilken type af olie det er bedst, at komme på lige netop den type af bil som man kører med. Og udvalget er stort nok og kan virke uoverskueligt.

Men ser man sig lidt omkring, kan man sagtens finde en masse gode olier. Hos Fuchs er det muligt at finde en masse gode Fuchs motorolie tilbud.

Fuchs motorolie er tysk kvalitet i topklasse

Fuchs smøreolie er produceret i Tyskland, og er en kvalitetsolie, den er fremstillet som en fuldsyntetisk olie, og findes i mange forskellige udgaver. Da der laves så mange forskellige typer af Fuchs smøremidler, er det heller ikke noget problem at finde lige netop den type man ønsker. Fuchs har fremstillet olier i mere end 80 år, og har flere end 10.000 forskellige produkter på markedet. Der findes derfor olier til såvel person- og varebiler samt til mindre lastbiler.

Fuchs olie fremstilles med innovative løsninger

Olien som fremstilles hos Fuchs, har gennemgået en udvikling med den seneste teknologi som betyder, at den er mere omkostningsbesparende, da den holder længere, og der derfor er længere mellem olieskiftene. Den seneste teknologi giver også et maksimalt brændstofforbrug, da olien har en meget lav fordampningsprofil. Produkterne fra firmaet er beregnet til både benzin- og dieselmotorer, og kan anvendes til biler både med og uden turbo. De sikre en god beskyttelse hele året rundt, og er med til at rense motoren. Ved at købe Fuchs produkter, er man sikre på gode Fuchs oliepriser.

Fuchs Oilchooser

Når man køber sine motorolier hos Fuchs, er det i dag muligt at kunne tjekke de forskellige typer af olier hos Fuchs oilchooser. Her kan man finde lister med alle de forskellige typer af motorolier, der findes til biler og motorcykler. Kører du i en bil med automatgear, har Fuchs også den rette olie til det. Og så skal man jo huske på at skifte olien for hver 30.000 - 60.000 kilometer.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Du vil finde vores mest populære produkter her:

Sammenligne op til 4 produkter:

af 91
se flere 20
af 91
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen