Valgte Filtre

Liqui Moly Olie og Smøremidler

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

Rumfang (l)

til

Det skal du vide om Liqui Moly motorolie

Når den lille olielampe lyser på bilens instrumentbræt, gør man klogest i ikke at lade den lyse alt for længe. Lige så vigtigt det er at bilen har nok benzin eller diesel på, lige så vigtigt er det, at bilen også har nok motorolie på, da bilen uden disse to ting ikke kan kører ret langt. Hvis man ignorere olielampen alt for længe, risikere man at ødelægge motoren hvilket kan føre til en dyr værkstedsregning. Hvis du vil købe et produkt hvor du er sikker på at kvaliteten er i top, så kan du sagtens købe motorolie fra det tyske firma Liqui Moly.

Liqui Moly olie er et bevis på tysk kvalitet

Liqui Moly blev grundlagt i 1957, og patentet for produktionen af molybdindisulfid dannede grundlaget for firmaets dannelse. Dette tilsætningsstof baseret på flydende molybdendisulfid (MoS2) var det første produkt som blev solgt af firmaet, og var også med til at give virksomheden sit navn. Selvom Liqui Moly fokusere på at producere motorolier med MoS2, så fremstiller de også andre olier som er både med og uden dette tilsætningsstof. Faktisk fremstiller firmaet i dag mere end 4000 forskellige olier, serviceprodukter, spray og fedt. Firmaets olier er ikke alle sammen motorolier, firmaet fremstiller også olier til gearkasser og mange andre maskiner. Liqui Moly motorolie priser er til at betale, og firmaet fremstiller deres olie på en sådan måde, at de overstiger de minimumskrav som bilfabrikanterne har fastlagt. Dette sker bland andet ved, at Liqui Moly motorolier har en højere rengøringsevne end det, der kræves af bilproducenten.

Markedsleder på det tyske marked

I dag sælges Liqui Moly især i Tyskland hvor de er en af lederne på markedet inden for motorolier, her har firmaet en markedsandel på omkring 60%. Firmaet sælger i dag deres produkter i mere end 120 lande over hele verden. Man kan sagtens være heldig, at finde Liqui Moly motorolie tilbud, man skal bare se sig lidt omkring. Som et tysk firma, bliver deres produkter ofte testet af den tyske TÜV hvilket betyder, at man er sikker på at kvaliteten af det produkt man køber er i top.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 36
se flere 16
af 36
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen