Valgte Filtre

Motorcykel Olie

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

til
kr.

Brandmærke


Sælger


Rumfang (l)

til

Det skal man vide om motorcykel olie

Det at skulle købe ny motorolie til en motorcykel kan være lidt forvirrende, det er lige som med motorolie til biler vigtigt, at man køber den rigtige motorcykel olie, hvis man køber forkert olie kan man risikere, at ødelægge motoren.

Det skal man huske på når man køber motorolie til motorcykel

Der er nogle ting som er vigtige at huske på, når man skal købe motorolie til motorcyklen. For det første skal man overveje om man vil bruge mineralsk eller fuldsyntetisk olie til motorcyklen. Ofte bruges syntetisk olie til en nyere motorcykel, mens mineralsk olie er mere populært efter motorcyklen har været udsat for slitage. For det andet skal man sørge for, at den olie man køber overholder den API som producenten angiver i instruktionsbogen, hvis man er i tvivl om hvilken API man skal bruge, så kan man også spørge sin forhandler. Det er vigtigt at man hvis man har en motorcykel med vådkobling, at man så ikke bruger en olie som har tilsætningsstoffer som er friktionsnedsættende, i dette tilfælde risikere man at glid i koblingen bliver til et problem, hvilket kan formindske levetiden af koblingen.

Motorcykel motorolie på tilbud

Man behøver ikke være nervøs for, at købe motorolie på tilbud, så længe man sørger for, at den olie man køber har den rigtige API så er man på den sikre side, hvis API normen er overholdt, og oliemængden er rigtig så kan olien bruges på motorcyklen. I bund og grund kommer alt råolie der bruges i motorolie fra det samme sted.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 26
se flere 6
af 26
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen