Valgte Filtre

Motorolie

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Rumfang (l)

til

Det skal man vide om motorolie

Alle ved at motoren er den vigtigste del i et køretøj, uden en motor kommer man ikke særligt langt, de fleste ved også, at deres bil skal have olie for at kunne køre, men de fleste tænker først over at det er tid til at skifte olie, når de sætter sig ind i bilen og den lille olielampe lyser op. Der er nogle ting som man skal huske på, hvis man vil finde den bedste motorolie til sin bil. Hvis man ignorere vigtigheden af motorolie i en motor, så kan man risikere at man ødelægger sin motor.

Når man skal købe ny motorolie til bilen så anbefaler eksperterne, at man bruger den samme kvalitet af olie som den man har fyldt på motoren tidligere. Med andre ord kan man godt skifte mellem forskellige oliefabrikanter, men man skal sørge for at kvaliteten af olien er den samme. Hvis man blander olie som er af forskellig kvalitet, så risikere man at oliens evne til at smøre motoren bliver forringet.

Køb motorolie

Når man skal købe motorolie kan man godt blive lidt forvirret, der findes så mange forskellige ting man skal huske på, hvad betyder de mange tal på flaskerne, og hvorfor er viskositet vigtig? Der er mange som tror, at viskositet har noget med kvaliteten af olien at gøre, men rent faktisk betyder viskositet, hvor godt motorolien flyder, med andre ord, om olien er tykt eller tyndt flydende.

Syntetisk eller mineralsk motorolie til bil

Man har som bilejer valget mellem tre forskellige former for motorolie, den første er mineralsk motorolie, den anden er semisyntetisk og den tredje form for motorolie er syntetisk eller fuldsyntetisk motorolie.

Mineralsk motorolie er en form for olie som er mineralbaseret og bliver fremstillet af råolie som kommer fra et raffinaderi. Olien bliver renset ved en separationsproces hvor små partikler bliver fjernet fra olien. På den måde får man en motorolie som er mere flygtig end den syntetiske olie. Semisyntetisk olie er olie som er fremstillet ved, at man blander mineralsk olie med syntetisk olie. Syntetisk olie er fremstillet ved, at man bruger forskellige kemiske processer, denne olietype bliver især brugt i nyere biler, da den flyder bedre i motoren. Det eneste som man skal huske på er, at mineralsk olie skal skiftes oftere end syntetisk olie, dette er fordi den hurtigere bliver forurenet, hvilket betyder at den bliver fyldt med små partikler som kan skade motoren.

Find gode motorolie tilbud

Når man er på udkig efter den bedste motorolie til bilen, så er der mange som tror at det bliver en meget dyr affære, men faktisk kan man sagtens finde en god motorolie pris. Man kan tit finde billig motorolie hvis man bare ser sig lidt omkring.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Es fehlt:

Leverandør -> mijnautoonderdelen.nl

Du vil finde vores mest populære produkter her:

Sammenligne op til 4 produkter:

af 50
se flere 20
af 50
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen