Valgte Filtre

Motul Olie og Smøremidler

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Sælger

Rumfang (l)

til

Det skal du vide om Motul motorolie

Når vores benzinmåler på bilen nærmer sig bunden, så er man ikke i tvivl om hvorvidt man skal fylde benzin eller diesel på bilen. Noget mere vanskeligt er det dog med motorolien, det er ikke sikkert, at man lige på stående fod ved hvilken type olie der skal på bilen, og skulle man være så uheldig at bilen løber tør for olie, så kan det blive en meget kostbar affære. Derfor er det vigtigt også at være sikker på hvilken type motorolie ens bil bruger. Et firma som fremstiller motorolie som er af en god kvalitet er Motul.

Motul smøremidler med tradition for kvalitet

Motul er et fransk firma, som fremstiller, udvikler og sælger smøremidler til motorer til mange forskellige maskiner og køretøjer, som motorcykler, personbiler og andre industrikøretøjer. Motul smøreolie kan i dag købes i mere end 80 forskellige lande. Firmaet bliver af mange hædret som en pioner inden for syntetisk og halvsyntetisk olie, og bliver af mange inden for racersport industrien brugt til deres højpræstations biler, blandt andet bliver Motul motorolie brugt i MotoGP, Enduro, World Rally Championship samt Le Mans og mange andre motorløb. I dag har Motul et tæt samarbejde med bilproducenter som Nissan, Yamaha, Subaru, Toyota, Honda og Suzuki.

Motul fremstiller motorolie med innovative ideer

En anden form for teknologi som Motul anvender er den specielle Ester teknologi som oprindeligt blev fremstillet til luftfartsindustrien, da denne form for olie kan modstå meget højere temperature end andet olie. Det er især firmaets premium olie 300V som virkelig er blevet populært på grund af brugen af den specielle Ester teknologi. Firmaet arbejder hele tiden på at videreudvikle deres smøremidler, og fremstiller ikke kun motorolier til køretøjer, men også til andre industrielle maskiner.

Find gode Motul motorolie priser

Det kan godt være at man tror, at Motul oliepriser er meget dyre, men man kan faktisk være heldig at finde rigtig gode Motul motorolie tilbud. Man skal bare se sig omkring på nettet og sammenligne priserne mellem forskellige butikker. Nogle gange kan man spare penge hvis man køber motorolie i større mængder, da butikker ofte giver mængderabatter.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 8
af 8
Is a paid advertising
Tilbage til toppen