Valgte Filtre

Nissan Olie og Smøremidler

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Sælger

Rumfang (l)

til

Det skal du vide om Nissan motorolie

Der er visse ting som man skal huske på, når man skal vedligeholde sin Nissan. Ikke nok med at man skal sørge for, at bilen kommer til teknisk syn og service, men man skal også sørge for, at holde styr på om motoren har nok motorolie. Hver bilfabrikant har en anbefalet olie som de foreslår, at man bruger til sin bil.

Nissan olie med Total kvalitet

Nissan motorolie er designet af Total og bliver hele tiden kvalitetstestet af Nissans fabriksuddannede teknikere. Olierne fra Nissan er af en meget høj kvalitet og er blandet på en sådan måde, at de passer perfekt til de oliefiltre som er standard i Nissan biler. Nissan Motorolie har den viskositet som passer bedst til de områder hvor du bruger bilen, dette er med til at reducere den slitage, som bilen bliver udsat for under opstart, hvor tiden inden olien kommer ud til de forskellige motordele, er kritisk for bilens levetid. Olien er ikke kun med til at holde motoren ren, men den hjælper også med at køle motoren ned, så den ikke bliver alt for varm.

Mineralsk olie eller syntetisk?

Nissan ejere har to typer af olie som de kan vælge imellem, den ene er den mineralske olie, mens den anden er syntetisk. Men hvad er forskellen mellem de to? Syntetisk olie er en olie, som bliver fremstillet ved hjælp af en kemisk proces. Syntetisk olie flyder ofte bedre i nyere motorer, og bliver derfor ofte anbefalet til nyere biler. Mineralbaseret motorolie er den type af olie, som stammer fra råolie og bliver fremstillet i et raffinaderi. Under denne proces kommer olien igennem det der hedder separationsprocessen, hvor olien bliver renset for småpartikler, denne proces skaber en mere flygtig motorolie end syntetisk olie. Man skal huske på, at mineralsk olie skal skiftes oftere end syntetisk olie.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Du vil finde vores mest populære produkter her:

Sammenligne op til 4 produkter:

af 92
se flere 20
af 92
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen