Valgte Filtre

Shell Olie og Smøremidler

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Sælger

Rumfang (l)

til

Det skal du vide om Shell motorolie

Der er mange som tror, at det at købe motorolie er så simpelt som, at gå ned i butikken og købe en flaske hvorpå der står motorolie. Men sandheden er, at der er meget stor forskel på de forskellige olier. Det er meget vigtigt at du finder den rigtige olie der passer til din bil, fordi hvis du køber den forkerte olie, så kan du forringe din bils levetid med en masse kilometer.

Shell motorolie er topkvalitets olie

Hvis du gerne vil være sikker på, at du køber den bedste motorolie til din bil, så skal du absolut overveje at købe Shell motorolie. Firmaet har i lang tid været blandt verdens bedste leverandører af smøreolier til biler og andre køretøjer. Shell smøremidler har i mange år videreudviklet deres olier, så de bliver bedre for bilerne og hjælper bilens motor med at holde sig kørende i længere tid.

Shell blev grundlagt for mere end 100 år siden i London, og startede faktisk som et firma der importerede muslingeskaller fra Asien. Det er også herfra firmaets logo blev inspireret. I 1892 begyndte virksomheden at sælge olie, og i 1907 slog det britiske firma sig sammen med et hollandsk oliefirma, og på den måde opstod det Shell som vi kender i dag. I dag har firmaet mere end 100.000 ansatte i over 100 lande.

Shell smøreolie findes i mange varianter

Som nævnt tidligere så er motorolie ikke bare motorolie, og det har Shell forstået og de fremstiller derfor mange forskellige varianter af deres motorolie, på den måde er man sikker på at man får den olie der er bedst til bilen. Shell smøremidler er fremstillet på en sådan måde, at de passer til de forhold som man bruger bilen i. Der er forskel på den olie man skal bruge i varme temperature og den man skal bruge i koldere lande.

Derfor skal man skifte Shell motorolie i motoren

Det er vigtigt at du skifter din motorolie med jævne mellemrum, dette er fordi at motorolien er med til at rense motoren, med tiden kan der ellers komme skidt og snavs i olien, som vil slide på motoren. Det er en god ide, at skifte motorolien ud når man får et nyt oliefilter. Det er vigtigt at man læser bilens instruktionsbog for at finde ud af, hvor ofte bilfabrikanten foreslår at man skifter olien på bilen. Nogle biler skal have motorolien skiftet oftere end andre.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Du vil finde vores mest populære produkter her:

Sammenligne op til 4 produkter:

af 91
se flere 20
af 91
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen