Valgte Filtre

Totaktsolie

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

til
kr.

Brandmærke


Sælger


Rumfang (l)

til

Det skal man vide om totaktsolie

Når man står i den situation, at man skal købe ny motorolie til sit køretøj, så kan det godt virke lidt forvirrende, det er nemlig ikke lige meget hvilken type af motorolie man køber til sit køretøj. Hvis der er tale om mindre køretøjer som blandt andet motorcykler, scootere eller plæneklippere, så er det for det meste totaktsolie som man skal købe.

Forskellige former for totaktsolie

Som med alle andre former for motorolie, så er der også forskelle på totaktsolie. Hvis man har en mindre maskine som en motorsav, knallert eller scooter som kan køre op til mellem 50 - 100 km/t og er luft eller vandkølet, så skal man købe totaktsolie som er baseret på mineralsk olie. Hvis man derimod har en maskine som har en større størrelse som for eksempel en gokart, racerbåd eller en jetski som har mere kraft og derfor skal bruge mere saft, så skal man købe fuldsyntetisk totaktsolie.

Hvis man ikke selv er sikker på, hvordan man skifter olie på sin maskine, så kan man få en mekaniker til at hjælpe en, men ofte er det relativt simpelt, at skifte olie på en maskine som en knallert eller en scooter. Man skal bare sørge for, at det er den rigtige olie man bruger.

Totaktsolie eller firetaktsolie

Som nævnt er det for det meste mindre køretøjer der bruger totaktsolie, dette er fordi de er udstyret med en totaktsmotor. Dette betyder, at motoren bruger to slag i en cyklus af motoren. Dette er et opadgående og et nedadgående slag. En firtaktsmotor på den anden side har to opadgående og to nedadgående slag, og der er med andre ord derfor fire slag i en motorcyklus. Derfor er det også vigtigt, at man tjekker om den motor man har skal bruge totaktsolie eller firtaktsolie, da den forkerte motorolie kan have fatale konsekvenser for motoren.

Find en god totaktsolie pris

Man behøver ikke være nervøs for, at købe billig totaktsolie, hvis man bare sikre sig at den olie som man køber til sit køretøj, er nævnt i instruktionsbogen til køretøjet eller maskinen, så kan man sagtens købe billig totaktsolie, hvis man kan finde en god totaktsolie pris.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 5
af 5
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen