Valgte Filtre

Total Olie og Smøremidler

Filtrer efter:

Åbne filtre

Brandmærke

Det skal du vide om Total motorolie

Uden mad og drikke dur helten ikke. Sådan lyder et ordsprog, som passer på vores menneskelig krop. Men det kunne også sagtens passe på vores bil, uden benzin, diesel eller motorolie, dur bilen heller ikke rigtigt. Især hvis man glemmer at komme motorolie på bilen, så kan man risikere at ende med en meget dyr værkstedsregning. Hvis man vil købe motorolie fra et firma som har en lang historie, så kan man med ro i sindet købe Total olie.

Total smøremidler er af fransk topkvalitet

Total er en fransk olieproducent, og de lægger stor vægt på at overholde alle gældende krav og normer som måtte sættes til en motorolie i dag. Firmaet er at finde i mere end 130 lande, og de beskæftiger over 111.000 medarbejdere. Total smøremidler findes til næsten alle bilmærker, listen er lang, for bare at nævne nogle ganske få anbefaler blandt andet Peugeot, Citroen, Opel og Ford at man bruger Total motorolie til sin bil. Total Smøremidler bliver også brugt i store motorløb som blandt andet Formel 1, WRC, Moto GP, Endurance og Rally Raid.

Total smøreolie, er et olieprodukt, som er med til at holde friktionsfladerne i motoren adskilte. Olien har også en rensende funktion, da den beskytter mod korrosion af de forskellige motordele. Motoren bruger jo en vis mængde af olie når man kører, derfor er det vigtig at tjekke oliepinden med jævne mellemrum.

Total olie findes i mange varianter

Total har mange forskellige olietyper på markedet, der findes for eksempel en fuldsyntetisk olietype, som giver god beskyttelse mod slitage samt aflejringer af sod og slam. Hvis man er i tvivl om hvilken type motorolie der skal hældes på bilen, er det jo altid en god ide at tjekke i instruktionsbogen først.

Nogle dieselbiler har for eksempel et specielt dieselpartikelfilter, og dette kræver en særlig type motorolie. Her har Total en olietype, der giver en fremragende motorbeskyttelse, og sikre at servicebesøgende kan holdes til ca. hver 50.000 kørte kilometer.

Søger man lidt på nettet kan man nemt finde gode Total motorolie tilbud, og dermed også gode Total oliepriser.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 1
af 1
Is a paid advertising
Tilbage til toppen