Valgte Filtre

Valvoline Olie og Smøremidler

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Sælger

Rumfang (l)

til

Det skal du vide om Valvoline motorolie

Uden motorolie fungerer bilen ikke, det er meget simpelt. Men selv med motorolie kan det være at bilen ikke fungere, men hvorfor dog det? Det er simpelthen fordi motorolie ikke bare er motorolie, der er en masse forskellige ting som man skal huske på, inden man køber ny smøreolie til sin bil, køber man den forkerte motorolie så kan man risikere at ende med en meget dyr værkstedsregning, derfor er det en god ide, at sætte sig ind i hvilken olie man skal bruge til sin bil. Hvis man er på udkig efter et premium produkt, så kan man med ro i sindet købe Valvoline smøremidler. Firmaet fremstiller ikke kun motorolie til personbiler, men også til motorcykler, lastbiler og stationære industrimotorer.

Valvoline olie har en lang tradition

For mere end 150 år siden fremstillede Dr. John Ellis et oliebaseret smøremiddel til dampmotorer. Siden den gang har firmaet videreudviklet deres motorolier, så de hele tiden er i stand til, at tilbyde Valvoline smøreolier og smøremidler som er af aboslut topkvalitet. Det var faktisk Valvoline motorolie der blev brugt i Ford Model T tilbage da den første gang kom af fabriksbåndet i 1920.

Valvoline fremstiller i dag ikke kun traditionelle og syntetiske motorolier til personbiler, men de fremstiller også motorolier til forskellige racerbiler og højpræstationsmotorer. Valvoline motorolie tilbud kan nogle gange være lidt svære at finde, men man skal bare se sig lidt omkring, så finder man sikkert nogle gode Valvoline oliepriser.

Valvoline olier holder motoren ren

Valvoline motorolie hjælper med, at holde motoren ren for forskellige småpartikler som med tiden samler sig i motoren på bilen. Ved hjælp af oxidationskontrol kan Valvoline smøremidler være med til, at modarbejde fortykning af motorolien. Motorolie fra Valvoline er fremstillet på en sådan måde, at det stadig er effektivt selv under høje temperaturer.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Du vil finde vores mest populære produkter her:

Sammenligne op til 4 produkter:

af 91
se flere 20
af 91
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen