Databeskyttelse

Dato: 07.03.2007

Delticom-databeskyttelseserklæring

Vi ved, at det er vigtigt for Dem, at Deres personlige informationer behandles omhyggeligt. Derfor værdsætter vi Deres tillid til, at Delticom behandler disse informationer samvittighedsfuldt. I tilfælde, hvor der bliver indsamlet personoplysninger (og brugerdata), der går ud over det kontraktmæssige formål, skal De som bruger give aktivt samtykke til denne anvendelse. Dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage med fremtidig virkning. Bare send os en e-mail til daekonline@delti.com.

Ansvarlig instans

Ansvarlig instans i henhold til Bundesdatenschutzgesetz er Delticom AG, Brühlstraße 11, 30169 Hannover, Tyskland.

Indsamling og anvendelse af vores kunders personlige informationer

Informationer, vi modtager fra Dem, hjælper os med at udforme og løbende forbedre Deres indkøbsoplevelse hos Delticom. Vi bruger disse informationer til at afvikle bestillinger, levere varer og udføre tjenesteydelser samt afvikle betalingen (f.eks. også ved nødvendig kontrol ved køb med regning). Vi anvender også Deres informationer til at oplyse Dem om bestillinger, produkter, tjenesteydelser og marketingstilbud (se "Kommunikation pr. e-mail" nedenfor) og til at opdatere vores poster og passe og pleje Deres kundekonti hos os samt til at vise vores kunders testresultater og meninger f.eks. på http://www.dacktest.com/ eller på http://www.mcdaekonline.dk/ og anbefale Dem produkter eller tjenesteydelser, der kunne interessere Dem. Vi anvender også Deres oplysninger til at forbedre vores varehus og platform, forebygge eller afsløre misbrug af vores website eller gøre det muligt for tredjepart at gennemføre tekniske, logistiske eller andre tjenesteydelser på vores vegne.

Vi indsamler følgende informationer:

Hvad bruger man cookies til?

Køb bekvemt ind hos Delticom

At købe bekvemt ind betyder, at De har muligheden for at angive et kodeord efter eget valg efter den første eller en senere bestilling. Med Deres e-mail-adresse og kodeord kan De så via "Mine bestillinger"til enhver tid følge bestillingen online, ændre bestillingen eller sende os beskeder om Deres bestilling. Desuden betyder "købe bekvemt ind", at de fremover f.eks. på Reifendirekt.de bare skal logge på, og så er Deres kundeoplysninger såsom navn, adresse osv. allerede angivet. Det er ikke nødvendigt at taske oplysningerne ind, da vi gemmer dem for Dem. Naturligvis kan De ændre oplysningerne ved bestillingen eller senere under "Mine bestillinger". Hvis De har glemt kodeordet, kan De få det tilsendt pr. e-mail via "Mine bestillinger." Hvis De ikke har indtastet noget kodeord ved bestillingen, kan De pr. e-mail få tilsendt et Delticom-kodeord, der er tildelt internt specielt til Deres bestilling.

Videregiver Delticom de modtagne informationer?

Informationer om vores kunder er vigtige for os og hjælper os med at optimere vores tilbud. Vi videregiver kun de informationer, vi modtager, til tredjepart i det omfang, der er beskrevet herunder:

Såfremt der videregives personlige informationer til tredjepart i det ovennævnte omfang til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), sikrer vi os, at det sker i overensstemmelse med denne databeskyttelseserklæring og de tyske databeskyttelseslove. Her finder Den Europæiske Unions "STANDARDAFTALE II" anvendelse. Det drejer sig om standardaftaleklausuler for videregivelse af personoplysninger fra Fællesskabet til tredjelande, der fastlægges af Europa-Kommissionen for at sikre et passende databeskyttelsesniveau.

Hvor sikre er informationerne om mig?

Hvilke informationer kan jeg se under "Mine bestillinger"?

De kan se en lang række informationer om Deres konto og Deres interaktion med Delticom. På "Mine bestillinger" får De central adgang (Mine bestillinger). Der kan De pt. se følgende informationer:

Denne liste ændrer sig i takt med ændringerne på vores website (pr. 26.04.2005).

Hvilke valgmuligheder har jeg?

Henvisninger

Hvis De har spørgsmål til databeskyttelse hos Delticom, så skriv til os – helst så præcist som muligt - på daekonline@delti.com, og så vil vi forsøge at fjerne Deres betænkeligheder. Vores forretning ændrer sig hele tiden. Ligeledes ændrer databeskyttelseserklæringen og vores brugsvilkår sig. Vi forbeholder os ret til med jævne mellemrum at sende Dem meddelelser om de retningslinjer, der gælder hos os. De bør dog under alle omstændigheder besøge vores website regelmæssigt og tage ændringer til efterretning. Hvis intet andet er fastlagt, er anvendelsen af samtlige informationer, som vi har om Dem og Deres kundekonti, omfattet af denne databeskyttelseserklæring.

Relaterede emner

Almindelige forretningsbetingelser

Informationer, som De giver os

De giver os informationer,

Informationer, De giver os i den forbindelse, er f.eks. navn, adresse, telefonnummer, kreditkortinformationer, navnet på den person, som det købte produkt skal leveres til, samt personens adresse og telefonnummer, e-mail-adresse til andre personer, e-mails sendt til os samt finansdata, inkl. Deres legitimationsnummer.

Informationer fra andre kilder

Eksempler på informationer, som vi modtager fra andre kilder, omfatter opdaterede informationer om bestillings- og leveringsadresse fra vores pakkepostbude og andre transportfirmaer, som vi bruger til at opdatere vores database for at kunne garantere Deres næste bestillinger og sikre, at vi kan kommunikere med dem, informationer om konti, købsadfærd og betalingsevne, samt oplysninger fra kreditoplysningsbureauer, som vi bruger til at opdage misbrug, især bedrageri, og for at kunne tilbyde Dem bestemte finansielle serviceydelser og betalingsformer.

Informationer, som De har adgang til

Eksempler på informationer, som De let har adgang til hos Delticom: Hertil hører informationer om tidligere bestillinger, personlige data (herunder navn, e-mail-adresse, kodeord), Delticom-nyhedsbrev, underretning om særtilbud, inkl. Deres tidligere bestillinger og brugerberetninger på f.eks. http://www.dacktest.com/ eller http://www.mcdaekonline.dk/.

Tilbage til toppen