Valgte Filtre

Snekæder

Filtrer efter:

Åbne filtre

Sælger

Brandmærke

Det skal du vide om snekæder til din bil

Hvis du skal på vinterferie til udlandet, kan det godt være en god ide, at have snekæderne med i bilen. Det er ikke kun din egen sikkerhed du skal tænke på, men også de bilister der befinder sig i de modkørende biler. Det er vigtigt at du finder de snekæder der passer bedst til dit køretøj, da du ellers kan risikere, at de ikke har den optimale effekt på bilens køresikkerhed.

Ofte er det bedste sted at finde information om snekæder i bilens instruktionsbog. Her kan du finde ud af om der er et specielt krav til de snekæder du skal bruge til bilen. Det er også vigtigt at du finder den rigtige størrelse, ellers risikere du at de hænger for løst og i værste tilfælde falder helt af. Det er også vigtigt at du finder ud af hvilke af dine dæk dine snekæder skal monteres på, de fleste bil skal kun have kæderne på de trækkende dæk, med andre ord enten forhjulene eller baghjulene, men hvis du har en 4 hjulstrækker, så skal der sikkert kæder på alle hjul.

Hvad skal jeg gøre efter jeg har købt snekæderne?

Når du har købt de rigtige snekæder til bilen, så kan det være en rigtig god ide at prøve at montere dem når du er hjemme, på den måde ved du hvordan det skal gøres og risikere ikke at stå midt på en bjergtop uden en anelse om hvordan man montere dem. Det kan godt være det virker lidt kompliceret i begyndelsen, men når først du vender dig til kæderne, så bliver hele processen meget hurtigere. Det kan nogle gange være en god ide, at se om man kan finde video instruktioner på for eksempel YouTube.

Hvor skal jeg bruge snekæder?

Naturligvis skal du ikke køre med snekæder steder hvor det ikke er nødvendigt, hvis du kører på store offentlige veje, så vil de oftest være ryddet, og der vil derfor ikke være brug for snekæder her. Det er de mindre bjergveje som man skal være opmærksom på. I Alperne er der skilte på de veje hvor snekæder er påkrævet. Husk at køre med en lavere hastighed, snekæder er ikke bygget til hastigheder over 50 km/t.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 1
af 1
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen