Spring Classic, 18-20 Maj

De som er dybt forelsket i veteranbiler, har ventet længe på denne begivenhed - Spring Classic-showet. Underholdningen er planlagt til at finde sted 18-20 maj, og det vil ske meget snart. Spring Classic er et vintage billøb, der samler de mest fantastiske og utrolige veteranbiler fra 70'erne, 80'erne og 90'erne. Hvis du elsker biler og ikke allerede har planer for 18-20 maj, så skal du absolut købe en billet til Spring Classic-arrangementet, for ikke at gå glip af løbet.

Showet vil kombinere to utrolige steder med motorcykelløb og en udstilling af gamle biler. Arrangementet dækker de historiske motorcykeludstillinger. Udstillingen vil præsentere et større antal flotte motorcykler end det der var i 2017. Det historiske motorcykelområde bliver området hvor der vises gamle motorcykle skilte og gamle mindeværdige ting relateret til racing. Der vil også blive uddelt priser for bedste udstillings motorcykel og bedste racer motorcykel.

Hvor meget ved du om Spring Classic?

Spring Classic er et vintage billøb, der startede i 2013 og blev enormt succesfuld. Det har veteranbiler som alle er over 20 år og locations som alle er relateret til motorsport og dets historie. Arrangørerne af arrangementet forbereder ruter med stor hensyntagen til vejens tilstand på det valgte sted. Alle deltagere er forsynet med en Rute Bog, der har information om alle ruter for hele arrangementet. Men hvis deltagerne ønsker at afvige fra ruterne eller tidsplanen, er det helt op til dem at gøre det.

Mazda Laguna Seca – det rigtige sted for et billøb

Spring Classic finder sted på Mazda Laguna Seca. Stedet anses for at være en integreret del af Monterey-området, fordi den har en stor international racerbane. Det kan komme som en overraskelse, men stedet bruger ikke investeringskapital til at forbedre sine faciliteter. Alt er gjort på bekostning af dem, der drager fordel af at forbedre de lokale faciliteter. Således er stedet det bedste sted at organisere Classic Spring-showet - og invitere rigtige bilfans.

Deltagerne i Spring Classic

Spring Classic er muligheden for at se unikke racebiler i løbet af en weekend. En af de mest interessante deltagere er 1966-1972 Trans-Am 2,5 Liter.

Trans-Am-serien blev designet i 1966 af Sports Car Club of America. Virksomheden blev også kendt som "Trans-American Sedan Championship". Med tiden ændrede serien navnet flere gange. Nogle navne var på en eller anden måde forbundet med sponsorer, nogle - ikke. Det er værd at bemærke, at i 2017 blev et af de mest kendte og velrenommerede dækmærker Pirelli eksklusiv leverandør af Trans Am Series. Dækfabrikanten blev også racing sponsor. Skiftet til Pirelli P Zero dæk har gavnligt påvirket hastigheder og omgangstider.

Blandt andre grupper, der deltager i showet, kan du se Formula Atlantic, Formula B og Formula C, Stock-biler, Formula Ford, Can-AM osv.

Nitro Revival - mindeværdige begivenhed

Nitro Revival er sikkert en af de mest efterspurgte dele af forårets arrangement. Det vil være et fantastisk show, som du ikke bør gå glip af. Nitro Revival og dens fantastiske biler vil være med på Monterey halvø for at minde om historien om gamle klassiske racerbiler. Besøgende vil have en god mulighed for at se et stort antal vintagebiler og fornyede nitromethan drevne drag biler. Derudover vil de have en chance for at se kendte racerkørerer, som også kommer til showet. Nitro Revival er planlagt til den anden dag af arrangementet - 19. maj. Det vil sikkert resultere i en masse interessante aktiviteter, herunder sportsaktiviteter og udstillinger.

Showet bringer de gode gamle dage til live, de dage hvor der var drag løb. Det er her historien kommer til live igen i restaurerede køretøjer, der ligner helt nye biler. Racerkørere siger, at dette er en unik genforening af racerbiler fra forskellige tidsperioder. Hvem ved, du kan måske endda få en chance for at sidde i en af disse biler. Du kan helt sikker få lov til, at tage et billede. Besøgende får mulighed for at se et stort antal klassiske hot rods. Arrangørerne siger, at de har lavet noget specielt til folk, der besøger showet. For at være mere præcis, vil lørdagsbegivenheden ende med en afslutning hvor alle motorer gasser op. Forestil dig bare de brølende lyde af klassiske drag biler. Dette er en lyd, der vil kunne høres overalt i bakkerne på den maleriske Monterey halvø.

Steve Gibbs, der er producent af Nitro Revival show, siger, at Nitro Revival er et ukonventionelt bilprogram. Unikke køretøjer er samlet fra hele Amerika og Canada for at markere dagen med dragkørsel. Laguna Seca menes at være det bedste sted at organisere Nitro Revival og vise det på sit bedste. Der er ikke nødvendigt at sige, at showet generelt vil tilføje et særligt element til Spring Classic-showet. Historien om dragkørsel er rig og levende. Der er mange ting og begivenheder at genoplive for at mindes om, hvordan det var tilbage i tiden. Ingen tvivl om, at Monterey er et af de bedste steder til at genopleve historien.

Nitro Revival inviterer alle til at være en del af en fantastisk tre dages begivenhed. De 11 forskellige racer grupper på omkring 200 historisk korrekte sports- og racerbiler, der vil køre 11 omgange på den 2.238-mil lange strækning i løbet af Spring Classic-serien fra 1966-74 Can-Am til 1974-94 Stock Cars til historiske motorcykeludstillinger.

Gill Campbell, som er vicepræsident med ansvar for begivenheder på Mazda Raceway, er overbevist om, at de der har en dyb kærlighed til gamle køretøjer, aktiviteter og sjov, vil nyde arrangementet. Du kan være sikker på at Nitro Revival vil have meget at tilbyde til besøgende i alle aldre. Det er ligegyldigt, om du er fan af sports- og racerbiler eller historiske motorcykler og kraftfulde drag biler. Sørg for, at du har en billet, så du ikke går glip af arrangementet.

Abonnér på nyhedsbrev

Svar til: {{replyComment.author}}
alle felter skal udfyldes
Kommentar blev sendt med succes

Tilbage til toppen