Østrigsk skorstensfeje r åbner et museum på 114 Volkswagen Golf

Østrigske skorstensfejer Joseph Hughes viste sin samling af Volkswagen Golf biler, som inkludered 114 biler, herunder meget sjældne modeller. Han planlægger at placere samlingen i museet - åbningen er planlagt til foråret næste år i en forstad til Wien.

Manden planlægger nu at placere de indsamlede maskiner i museet

"Da jeg først kom ind i Golf, følte jeg mig som om bilen var blevet skabt specielt til mig. Alt var præcis som jeg kan lide det: masser af plads, sporty, rummelig og brugervenlig.

Allerførst gik Joseph Hughes 'arbejde til Caddy-vanen med familie-modeller - den sædvanlige "Golf" om sommeren - en konvertibel om vinteren - og da Country blev omdannet kiggede han hen mod GTI.

Ifølge ham havde han forskellige "Golf" til alle lejligheder. En dag på en ​​udstillinge af oldtimerne så han en af ​​de første produktions kopier af modellen, og ønskede at gøre det samme. Det var her han startede sin samling.

I en en samling Yuzov ka man finde en almindelig serie VW Golf, og mange andre sjældne tilfælde. For eksempel har han et "Knee” (knæ), i en ombygget skraldespand, autocamper, eller fly rampe og biler fra præ-produktionslinjen, 210-hestekøretøj med firehjulstræk, udgave 71 eksempel og endda den første elbil som blev blev bygget i 1981.

Samlingen indeholder også luksus, racing, rally og modificerede biler. Et af kendetegnene ved samlingen er en Golf med et kilometertal på en flere millioner af kilometer, og ifølge ejeren er den stadig i god stand.

Abonnér på nyhedsbrev

Svar til: {{replyComment.author}}
alle felter skal udfyldes
Kommentar blev sendt med succes

Tilbage til toppen