Valgte Filtre

Dunlop Winter Sport 5 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori

Hvad gør Dunlop Winter Sport 5 dæk så populære?

Hvis du nægter at gå på kompromis med noget når du køber nye vinterdæk til din bil, så skal du absolut overveje at købe Dunlop Winter sport 5 dæk. FDM siger at ”dækket er i helt sin egen klasse.” de siger endda, at det er sjældent man finder et dæk der ingen svage sider har. Dækket er især populært blandt dem der ofte kører på glatte vejbaner.

Dækket har en ensartet profilering der er med til at yde et bedre vejgreb. Derudover, er dækket designet på en sådan måde, at slidtagen bliver fordelt over hele dækket, så du ikke har en del af dækket der hurtigere bliver slidt end andre dele. Kommer du ud for akvaplaning så betyder de ekstra store riller, at du ikke mister vejgrebet.

Dunlop Wintersport 5 dæk sikre et godt vejgreb

Med Dunlop Winter sport 5 dæk er du altid sikret god trækkraft på sneglatte veje, men du er også sikker på at kunne køre sikkert på regnvåde veje, selv hvis du kører i snævre kurver har dækket et godt vejgreb. Dækket et designet på en sådan måde, at sneen ikke vil sidde fast i profilen, dækket får topkarakter i alle former for vejr, det er lige meget om solen skinner eller du kører igennem slud og sjap. Dækket har snefnug symbolet hvilket betyder, at det er tilladt som vinterdæk i både Tyskland og Sverige.

Dækket findes i mange forskellige størrelser, og i forskellige profiler, så du kan sikkert finde det der passer til din bil. På grund af gummi blandingen i dækket, så bliver det ikke slidt lige så hurtigt som andre vinterdæk. Derudover har dækket en lav rullemodstand, hvilket betyder at du vil opleve et bedre brændstofforbrug. Dækket er også designet med en såkaldt "Maximum Flange Shield," hvilket betyder at din fælg er beskyttet mod stød.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 117
se flere 20
af 117
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen