Deltag i Daek-online.dk Affiliate Program

Du kører en hjemmeside om biler, dæk eller fælge med tung trafik? Vil du gerne tjene penge med din hjemmeside? Daek-online.dk Affiliate Program gør det nemt!

 

Bliv Daek-online.dk partner

Ansøg nu til vores Affiliate Program via Affiliate Marketing Netværk Adtraction eller Belboon og samle dine første bestemmelser, så snart som morgen! At anvende og deltage er gratis.

 

Belboon Tilmelde
Adtraction Tilmelde
Awin Tilmelde
Adservice Tilmelde

 

1. Integrer reklamemateriale:

Den Daek-online.dk Affiliate Program er parkeret lige ind på din gade. Vi tilbyder dig en mangfoldighed af reklamemateriale, som du nemt kan integrere på din hjemmeside. Vores portefølje af reklamemateriale omfatter alle sædvanlige elementer, såsom bannere, tekstlinks og dæk søgning søgefelter (fås også i en white label-version). Der er noget for enhver hjemmeside! Vi anbefaler også at integrere vores reklamemateriale i dine nyhedsbreve til at forbedre din bestemmelser.

2. Sørg salget:

Hvis en besøgende klikker på den integrerede Daek-online.dk annonce på din webside, vil dette videresende besøgende til Daek-online.dk. Du får en attraktiv bestemmelse på alle køb foretaget i vores online shop af en kunde på besøg fra din hjemmeside. (Bestemmelsen er beregnet fra nettet ordreværdi, uden moms og forsendelse / emballage).

3. Indsamling bestemmelser:

Du kan samle betydelige bestemmelser, selv på et par salg pr måned:
Hvis en kunde køber fire hjul inkl. dæk, kan deres indkøbskurv nemt nå over 2000-4000 DKK.

 

 

Tilbage til toppen